INCIDENT Arma unui polițist s-a descărcat accidental la o secție de votare


INCIDENT Arma unui polițist s-a descărcat accidental la o secție de votare

Arma unui polițist aflat în apropierea unei secții de votare din comună Turburea (jud. Gorj) s-a descărcat accidental, duminică dimineață, în jurul orei 6.00, fără a fi înregistrate victime, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, la efectuarea controlului armamentului din dotare, polițistul a executat un foc de armă accidental. Nu se mai află nimeni în apropierea să, nefiind persoane rănite.

„Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc incidentul", au mai transmis reprezentanții IPJ Gorj.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.