Rareș Bogdan, europarlamentar PNL: „Am votat cu gândul la gazul primit în nas și gât pe 10 august 2018”


Rareș Bogdan, europarlamentar PNL: „Am votat cu gândul la gazul primit în nas și gât pe 10 august 2018”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat că a votat la alegerile parlamentare cu gândul la ”zilele și serile petrecute în stradă în 2017” și cu gândul la evenimentele din 10 august 2018.

„Am votat pentru modernizare și cu gândul la zilele și serile petrecute în stradă în ianuarie 2017 și la gazul primit în nas și ochi pe 10 august 2018, pentru ca niciodată să nu se mai întâmple așa ceva și pentru ca România să aibă șansa unui Plan Marshall. 

Pentru o Românie unde cetățenii să se întoarcă acasă și să își poată crește copiii aici. Și am votat pentru ca în această zi sfântă, de Sfântul Nicolae, să aibă loc o renaștere (…) Am stat la o mică coadă, dar am văzut că oamenii nu se apropie unii de alții, au cu toții răbdare, toți poartă mănuși, există soluție pentru dezinfectat. Nu se pot infecta într-o secție de vot, nu e cu nimic riscul mai mare decât într-un magazin universal sau o farmacie. 

Românii trebuie să se gândească că e greu să mai ia decizii după aceea. După primele ore, am speranța că românii au înțeles importanța votului”, a spus Rareș Bogdan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.