Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă: ”Votez pentru o Românie europeană și pentru o Constanța puternică”


Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă: ”Votez pentru o Românie europeană și pentru o Constanța puternică”

Liderul PNL Constanța – l-am numit pe Bogdan Huțucă – a votat în prima parte a zilei și a lansat un apel către electorat, îndemnând oamenii să se prezinte în număr mare la urne. 

„Am venit să votez pentru continuitate, pentru siguranță, pentru onestitate. Am venit să votez pentru un proiect de țară. Votez pentru o Constanța puternică, pentru o Românie europeană. Este un moment crucial pentru noi toți şi îndemn pe toată lumea să voteze”, a declarat Bogdan Huțucă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.