EXCLUSIV SURSE Parlamentare 2020. Lider PNL: "Câștigăm! La ora 14:30 s-a produs forfecarea!"


EXCLUSIV SURSE Parlamentare 2020. Lider PNL: "Câștigăm! La ora 14:30 s-a produs forfecarea!"

Consultantul politic George Rîpă a precizat că potrivit datelor de până la ora 16, PNL va câștiga alegerile parlamentare, iar PSD se va afla într-un declin electoral accentuat până la închiderea urnelor din pricina AUR, partidul extremist al populistului George Simion. 

"Estimare pe datele de până acum.  

Partidul Național Liberal va câștiga alegerile.  

PSD se va duce destul de mult în spate, și asta pentru că rețelele Secu din perioada comunistă s-au dus către AUR. La fel și o parte din rețelele peremiste - știți voi, generalii patrioți care dorm cu poza lui Putin pe noptieră.  

USR e departe de 20%, însă pe mobilizare pot merge în jurul unui scor dublu față de 2016.  

UDMR vine pe locul 4.  

AUR, PMP și Pro România cred că intră toate. Cele mai mari emoții par a fi la Ponta", a precizat consultantul politic pe Facebook. 

Potrivit surselor Podul.ro din conducerea PNL, declinul electoral al PSD ar fi început de la ora 14:30: "Gata. Sunt forfecați! Câștigăm! La ora 14:30 s-a produs forfecarea. Noi vom sări de 30%, la minim 4 puncte procentuale în față raportat la PSD. USR scade, e sub 17%", a spus un lider liberal. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.