VIDEO Pușcăriașul putinist Adrian Năstase îl insultă incalificabil pe revoluționarul Marian Ceaușescu, rănit la Revoluție și la Mineriadă. Bombonel incită Jandarmeria la violență


VIDEO Pușcăriașul putinist Adrian Năstase îl insultă incalificabil pe revoluționarul Marian Ceaușescu, rănit la Revoluție și la Mineriadă. Bombonel incită Jandarmeria la violență

Fostul pușcăriaș Adrian Năstase – notoriu propagandist putinist și ex-premier PSD – îl insultă incalificabil pe cunoscutul protestatar Marian Ceaușescu (revoluționar autentic), pe blog, insistând că acesta ar ”lătra” și ar locui într-o ”cușcă”, de unde, din când în când, l-ar elibera ministrul Vela. 

Mai mult chiar, Bombonel îi incită pe jandarmi să-l abuzeze pe protestatar. 

Menționăm că Marian Ceaușescu a fost rănit la Revoluție și, totodată,  a fost o victimă a minerilor chemați de Ion Iliescu. Năstase a făcut pușcărie pentru fapte de corupție și este, de ani de zile, un notoriu propagandist putinist. 

Iată cum a găsit de cuviință să se reproducă Adrian Năstase, pe blog: 

”Astept, fireste, rezultatul votului si notez, in paranteză, că ministrul Vela, după ce a golit cusca cu leul lui Mocanu, il tine acolo pe Marian Ceausescu – căruia ii dă drumul pe stradă, să-i latre pe sustinătorii PSD, la diferite evenimente politice. Jandarmeria asistă cu botnita pusă”.

Cei doi fii ai lui Adrian Năstase şi soţia acestuia s-au trezit „asaltaţi”, duminică dimineaţă, la secţia de votare, de protestatarul Marian Moroşanu, zis „Ceauşescu”, care le-a reproşat că s-au îmbogăţit cu „banii furaţi” de tatăl lor. Despre fostul premier PSD, Ceauşescu afirmă că este un „escroc, criminal economic şi industrial”, conform Epoch Times

"Îi avem aici pe fiul criminalului economic şi industrial Adrian Năstase. Ia uitaţi-i, ia uitaţi-i, care vor să vină în politică. Hoţii hoţilor. Cum v-a îmbogăţit, mă, tatăl vostru prin furt, mă? Cum ai făcut tu, mă, facultatea în America cu banii furaţi? Ia uitaţi-vă aici, hoţul! Fiii hoţului Adrian Năstase! Escrocul, criminalul economic”, le-a strigat protestatarul.

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.