Deputatul PNL Daniel Gheorghe: Parlamentul României trebuie să recunoască oficial genocidul armean săvârșit de Turcia! Mizerabilul atac al lui Erdogan împotriva arbitrului Sebastian Colțescu


Deputatul PNL Daniel Gheorghe: Parlamentul României trebuie să recunoască oficial genocidul armean săvârșit de Turcia! Mizerabilul atac al lui Erdogan împotriva arbitrului Sebastian Colțescu

În urma atacului abject lansat de Erdogan și de regimul islamist pe care-l păpușează împotriva arbitrului Sebastian Colțescu, deputatul PNL Daniel Gheorghe anunță, pe Facebook, că va face totul pentru ca Parlamentul României să adopte, în sfârșit, declarația oficială prin care recunoaște genocidul armean săvârșit de Turcia. 

Vă prezentăm anunțul lui Daniel Gheorghe: 

”Atacul mizerabil la adresa arbitrului român Sebastian Colțescu executat de Erdogan și de regimul islamist pe care îl patronează, un atac dirijat cu tentă antieuropeană, m-a convins iarăși cât de importantă este pentru România reluarea unei teme esențiale in politica internațională: recunoașterea genocidului armean. 

În mandatul de parlamentar care va începe voi face tot ce îmi stă în putere ca Parlamentul României să adopte în sfârșit declarația oficială de recunoaștere a acestui genocid de dimensiuni apocaliptice! 

În rest, fiecare pretext de provocare venit dinspre Ankara mă convinge în fiecare zi să-mi îndrept rugăciunile spre împlinirea actului de dreptate de repunere a Crucii pe catedrala fundamentală a ortodoxiei: Sfânta Sofia de la Constantinopol!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.