EXCLUSIV SURSE: Un cunoscut istoric și scriitor a refuzat oferta lui George Simion, care-l dorea consilierul său parlamentar. AUR, o grupare total nefrecventabilă


EXCLUSIV SURSE: Un cunoscut istoric și scriitor a refuzat oferta lui George Simion, care-l dorea consilierul său parlamentar. AUR, o grupare total nefrecventabilă

Recent ales deputat de București, în urma unei campanii de un populism deșănțat și caraghios, care însă a întrecut așteptările tuturor, controversatul George Simion e în goană după consilieri pentru noul său birou parlamentar. Consilieri cu nume grele, desigur, fiindcă asta caută șeful AUR, disperat după legitimare.  

Potrivit surselor Podul.ro, Simion l-a telefonat pe fostul său profesor, scriitorul, istoricul și jurnalistul Marius Oprea, cunoscut pentru vederile conservatoare de dreapta, rugându-l cu ardoare să accepte să-i fie consilier parlamentar, însă șeful AUR s-a lovit de refuzul categoric al istoricului. 

Mai exact, Marius Oprea i-a spus lui Simion că nu este interesat absolut deloc de politică și că tot timpul său este împărțit între activitatea de restituire a memoriei rezistenței anticomuniste și activitatea publicistică.

De asemenea, aceleași surse ne-au dezvăluit că Marius Oprea i-a atras atenția lui Simion că în așa-zisa AUR s-au aciuiat și niște satrapi de la Revoluție, laolaltă că o serie de personaje securistoide, inculte și agresive, care fac aceast partiduleț total nefrecventabil. 

  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.