AUR își dă arama extremistă pe față. Voiculeț cere interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul său că ar avea orientări pro-Kremlin


AUR își dă arama extremistă pe față. Voiculeț cere interzicerea publicațiilor care au spus despre partidul său că ar avea orientări pro-Kremlin

Naistul român Nicolae Voiculeț (AUR) a cerut duminică seară la B1TV închiderea, mai precis interzicerea publicațiilor care au susținut și susțin că partidul din care face parte ar fi anti-european, respectiv pro-Kremlin. 

La auzul acestei poziții, presupusul finanțator al AUR, Bobby Păunescu, prezent de altfel în emisiune, a încercat să-l potolească pe extremistul Nicolae Voiculeț. În schimb, George Simion a solicitat respectivelor site-uri să își ceară scuze pentru propagarea tezei conform căreia AUR ar avea o abordare pro-Kremlin. 

Vedeți video: 



Nicolae Voiculeț a deschis lista AUR de candidați la Senat la Prahova, dar trebuie făcută mențiunea că respectivele candidaturi au fost respinse de Biroul Electoral Județean și ulterior definitiv de Curtea de Apel Prahova. Concret, lista a fost respinsă din cauza faptului că în cadrul acesteia nu se regăseau și femei pe post de candidați. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.