Problema gunoiului stradal în S1. Funeriu, mesaj către cetățeni: "Mai bine inconveniențe temporare acum și repunerea pe picioare a unui sistem corect"


Problema gunoiului stradal în S1. Funeriu, mesaj către cetățeni: "Mai bine inconveniențe temporare acum și repunerea pe picioare a unui sistem corect"

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a lansat luni un îndemn către cetățenii Sectorului 1 de a avea răbdare în privința problemei gunoiului stradal, căci mafia cu pricina trebuie mai întâi învinsă. În acest context, Funeriu a lăudat lupta pe care o duce actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, cu mafia gunoaielor. 

"Am investigat chestiunea cu gunoaiele din sectorul 1. O felicit pe doamna Armand pentru curajul de a se fi luat la trântă cu una din cele mai mari mafii din România. Sper să aibă nervii tari și să meargă până la capăt cu demersurile ei. Sistemul corupt pus la cale de firmele respective, în detrimentul firmelor oneste și a cetățenilor cinstiți, trebuie călcat pe cap.  

Locuitorilor sectorului 1 le spun: mai bine inconveniente temporare acum și repunerea pe picioare a unui sistem corect, decât perpetuarea mafiilor și umplerea burdihanelor corupte cu și mai mulți bani. Pe seama voastră.  

Bravo doamna Armand.

PS: dacă aș fi în viața publică, presa coruptă care e la degetul mic al gunoaielor mafiei... gunoaielor m-ar masacra acum. Așa... să-mi ia caii de la bicicletă", a scris Funeriu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.