Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță îl desființează pe Claudiu Târziu, copreședintele AUR: Un LINGĂU lipsit de minime calități intelectuale. Cu astfel de imbecili nu-ți pierzi nici patru secunde din viață. Neocomuniștii AUR


Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță îl desființează pe Claudiu Târziu, copreședintele AUR: Un LINGĂU lipsit de minime calități intelectuale. Cu astfel de imbecili nu-ți pierzi nici patru secunde din viață. Neocomuniștii AUR

Așa-zisa AUR nu e altceva decât un partiduleț neocomunist, un soi de PRM într-o versiune și mai primitivă decât cea vadimistă, care rostogolește un amestec de ideologie naționalist-comunistă garnisită cu ortodoxism necreștin, mitocănie și umor involuntar, avertizează scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță, pe pagina de Facebook a domniei sale. 

De asemenea, Bădiliță îl spulberă fără drept de apel, într-un comentariu, pe numitul Claudiu Târziu, precizând că acestuia îi lipsesc cu desăvârșire minimele calități intelectuale. ”Cu astfel de imbecili nu-ți pierzi nici patru secunde din viață”, concluzionează scriitorul.

Podul.ro vă prezintă comentariile lui Cristian Bădiliță: 

”Tîrziu n-are cum să scrie argumentat sau inteligent, ptr că-i lipsesc minimele calități intelectuale. L-am sprijinit cîțiva ani pînă l-am cunoscut. (…) AUR nici măcar legionar nu e. România Mare în versiune și mai primitivă. (…) Cu asemenea imbecili nu-ți pierzi nici patru secunde din viață”.

Apoi, scriitorul a punctat: 

”Unul dintre copreședinții acestui partid neocomunist (AUR), avatar al găștii vadimiste România Mare, mi-a fost lingău pe vremuri. Nu-i citez numele, pentru că nu e cazul. Din moment ce l-am trimis la vestiar înseamnă că acolo îi era locul. 

Văd însă oameni normali, inteligenți, care pur și simplu întorc spatele evidenței. Acest AUR (de tinichea) e un amestec de ideologie naționalist-comunistă, ortodoxism necreștin, mitocănie și umor involuntar. De aceea a prins. De aceea o să dispară în cîțiva ani, anihilat de Putin, sau de propria vacuitate. E totuși obositor să constați, mereu și mereu, cu cine ești compatriot și contemporan”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.