Încă un lider PNL sare la gâtul lui Ludovic Orban. Florin Roman, liderul deputaților liberali: „PNL cedează pas cu pas poziții strategice în Parlament, așa cum a făcut în Executiv”


Încă un lider PNL sare la gâtul lui Ludovic Orban. Florin Roman, liderul deputaților liberali: „PNL cedează pas cu pas poziții strategice în Parlament, așa cum a făcut în Executiv”

După Alin Tișe, președintele Consiliului județean Cluj, a venit marți rândul lui Florin Roman, fostul lider al deputaților liberali, să critice la scenă deschisă modul în care partidul său, sub bagheta președintelui Ludovic Orban, negociază funcții, de data aceasta în Parlament. 

El a acuzat pe Facebook că „PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv.”

„Prima zi de lucru a noului Parlament ne-a arătat cum vor fi următorii 4 ani! Cu mult circ, cu războaie la baioneta și cu nimic bun pentru Romania!

CITEȘTE ȘI:  

TENSIUNI ÎN PNL Tandemul Emil Boc- Ilie Bolojan lansează ofensiva anti- Ludovic Orban. Alin Tișe, omul de încredere al lui Boc: „Asistăm la Ciolaniada greţoasă în partid”

PSD și AUR și-au arătat colții din prima zi, iar, din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv.  

Din prima linie a frontului in bătălia cu PSD, locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!

Oameni care au pierdut batalii politice la ei acasa au fost aduși in fata, iar cei care au câștigat luptele politice cu PSD și USR s-au retras, pentru ca nu pot accepta umilirea partidului, nu pot accepta ca PNL sa fie un partid prăduit de toți adversarii săi!

Mă voi concentra în perioada următoare pe reprezentarea oamenilor din Alba! Ei au câștigat întotdeauna pentru PNL. Vom fi aceiași oameni demni, care nu ne vom strâmba coloana nici în fața adversarilor politici, nici în fața țuțerilor vremelnici, care vin și pleacă cu stăpânii lor!  

Dumnezeu să ocrotească România și PNL!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.