30 decembrie 1947: Regimul genocidar comunist l-a alungat pe Regele Mihai și a impus, prin teroare, republica ilegitimă. ”Nihil sine Deo”


30 decembrie 1947: Regimul genocidar comunist l-a alungat pe Regele Mihai și a impus, prin teroare, republica ilegitimă. ”Nihil sine Deo”

Deputatul liberal Daniel Gheorghe amintește, pe Facebook, de teribilul moment al alungării Majestății Sale Regele Mihai I al României, la 30 decembrie 1947, de către comuniștii criminali ai genocidarei URSS, care au impus prin teroare republica ilegitimă:

”Alungarea Regelui Mihai I al României la data de 30 decembrie 1947 și impunerea prin forță, de către ocupantul sovietic, a republicii comuniste ilegitime este un act barbar, antidemocratic și ticălos pe care avem datoria să îl intoarcem mai timpuriu ori mai târziu. 

Exilul Regelui Mihai I marchează începutul dezastrului comunizării României și punerea Țării la dispoziția arbitrară a Rusiei sovietice.

Republica nu ne stă în fire, ea este o struțo-camila care nu are nimic în comun cu tradiția, identitatea și mentalitatea poporului Român. 

Îmi pun și astăzi speranța că va veni o zi în care să facem dreptate pentru România prin Restaurarea Monarhică, sunt sigur ca putem să vedem din nou Coroana la locul său și să reluăm firul rupt de către regimul totalitar de inspirație bolșevica!

Monarhia este viitor demn, prestigiu național și mai ales normalitate pentru România!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.