Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță prezintă obiectivele ”democrației à la roumaine”: ”Islamizarea sau bordelizarea completă. Măcar anormalitatea să ajungă normă!”


Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță prezintă obiectivele ”democrației à la roumaine”: ”Islamizarea sau bordelizarea completă. Măcar anormalitatea să ajungă normă!”

Dacă democrația veritabilă înseamnă ridicarea nivelului de civilizație a majorității, democrația à la roumaine înseamnă coborîrea majorității spre limita de jos, avertizează scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță, pe pagina de Facebook a domniei sale:

”Majoritatea românilor se mulțumesc cu foarte puțin. În gastronomie, ciorbă de burtă și mititei; în politică, Iliescu, Băsescu, Ponta, Iohannis; în cultură, Pleșu, Liiceanu, Păunescu; în religie, ortodoxia naționalist-securistă; în infrastructură, cîțiva kilometri de asfalt găurit etc. 

Puțini VOR CU ADEVĂRAT să trăiască la nivelul unor standarde normale. Dacă ar vrea cu adevărat, ar trăi. Nimeni nu-i împiedică. Nimeni. De aici inadecvarea DE ESENȚĂ între regimul democratic și majoritatea populației (nu doar cei care votează PSD și AUR).

Democrația veritabilă înseamnă ridicarea nivelului de civilizație a majorității. Democrația à la roumaine, ochlocația, înseamnă coborîrea majorității spre limita de jos. Pospaiul de civilizație nu atinge decît formele exterioare: pantofi, costum, mașină, telefon și vacanțe. Toate neromânești! 

Soluția? Islamizarea sau bordelizarea completă. Măcar anormalitatea să ajungă normă!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.