EXCLUSIV SURSE Șoșoacă riscă să fie dată afară din circul AUR. Cum l-a supărat pe șeful George Simion. Se va duce la PSD?


EXCLUSIV SURSE Șoșoacă riscă să fie dată afară din circul AUR. Cum l-a supărat pe șeful George Simion. Se va duce la PSD?

Controversata avocată Diana Șoșoacă este, mai nou, pe fărașul șefului AUR, la fel de controversatul George Simion, care, potrivit surselor Podul.ro, a anunțat forurile de conducere ale partidulețului că nu-i mai tolerează ”accesele individualiste” și ”agenda personală”.

”Pe Șoșoacă o interesează doar propria imagine, subiectele și interesele ei, nu ale partidului. Făcând scandal în permanență, cu atât mai mult pe teme delicate cum e pandemia Covid-19, Șoșoacă aduce prejudicii partidului”, ne-a relatat un AUR-ist. 

Sursele citate susțin că Șoșoacă – ajunsă senatoare și starletă Sputnik.md, care o numește, țineți-vă bine, ”charismatica avocată” – nici nu prea mai trece pe la partid și nici nu mai ia parte la ședințele conducerii. 

Este foarte posibil ca într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat Șoșoacă să ajungă la PSD, partid pentru care are vechi afinități și legături de gradul zero, având în vedere că i-a fost avocată arhiepiscopului Teodosie, fost turnător al Securității, care, știe toată lumea, e PSD-ist din creștet până-n tălpi, și la fel de rusofil.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.