Bodnar NU a primit niciun fel de ajutor din partea Guvernului Cîțu. Activistul de mediu a reușit totuși să ajungă în Germania pentru a beneficia de îngrijiri medicale specifice secolului XXI


Bodnar NU a primit niciun fel de ajutor din partea Guvernului Cîțu. Activistul de mediu a reușit totuși să ajungă în Germania pentru a beneficia de îngrijiri medicale specifice secolului XXI

Activistul de mediu Daniel Bodnar, grav rănit într-un accident rutier, a precizat vineri, 29 ianuarie, că a ajuns în Germania cu o aeronavă privată pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare. Ceea ce trebuie subliniat este că apelul lansat de Bodnar în urmă cu câteva zile către Guvernul Cîțu a fost în van, întrucât nu a beneficiat de suportul statului pentru a fi transportat în Germania. Aeronava privată a fost plătită de către familia activistului de mediu și din donațiile obținute de la cetățeni. Fără notorietatea câștigată în urma curajoasei lupte cu mafia lemnului, Bodnar, ca simplu cetățean al României, ar fi fost condamnat să suporte tratamentul unui sistem medical de stat încremenit în perioada anilor 90. În acest sens, Bodnar a ținut să menționeze în postarea de pe Facebook că beneficiază de servicii medicale net superioare în Germania în comparație cu cele din România. 

CITIȚI ȘI: Bodnar, victima unui caz de malpraxis la un spital din Iași. Activistul de mediu, apel disperat către Guvernul Cîțu

"Salutare, oameni frumoși!😇🤗

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am ajuns pe mâini mai sigure, sunt mai liniștit.🙏🏼  

Am ajuns ieri în Germania cu o aeronavă privată de la SAMARITANUS și odată ajuns la clinică mi-au fost făcute investigațiile necesare, fiind tratat ca un întreg  nu doar în anumite zone ale corpului.

Durerile la nivelul coloanei persistă. În urma investigațiilor s-au decis să reintervină la nivelul coloanei până se vindeca pielea de la nivelul gleznei pentru a putea fi operată.

Felul în care sunt tratați pacienții, aparatura și condițiile de aici nu se pot compara niciodată cu serviciile medicale pe care le avem în România.  

Se poate să fie bine și la noi, dar CORUPȚIA și HOȚIA din ultimii 30 de ani au nenorocit țara noastră și au ținut-o subdezvoltată.

Mă voi face bine și voi lupta la toate nivelurile pentru fratii mei români! Vreau să fie bine și în România!🇷🇴

Lupta continuă!💙💛❤️", a scris Bodnar pe Facebook. 

Amintim cu acest prilej că Virginel Iordache, senator PSD în 2019, aflat în Suceava, a avut la dispoziție un elicopter SMURD, deci plătit din bani publici, pentru a fi transportat la București, întrucât prezenta, dureri de cap, amețeală și diaree. În ciuda faptului că medicii i-au spus că nu are nimic grav, Virginel Iordache a insistat, iar astfel a fost transportat cu elicopterul. 4.400 de euro a costat transportul cu elicopterul către București, de la Suceava, pentru pesedistul Virginel Iordache.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.