VIDEO. BALAMUC la Spitalul Sf. Pantelimon. Protestatarii AUR, conduși de Șoșoacă, au năvălit peste cadrele medicale


VIDEO. BALAMUC la Spitalul Sf. Pantelimon. Protestatarii AUR, conduși de Șoșoacă, au năvălit peste cadrele medicale

Senatoarea Diana Șoșoacă, alături de jurista Codruța Cerva și de mai mulți protestatari AUR, au încercat să intre în Spitalul Sf. Pantelimon din București, unde, în cursul serii de duminică, s-a produs un incident soldat cu fum și cu evacuarea unor pacienți. (mai multe detalii AICI

Grupul Șoșoacă-AUR-Cerva, care număra în jur de 10-15 persoane, a zgâlțâit și împins porțile spitalului, cerând pe un ton răstit să i se permită accesul.

Vedeți video 1:



Vedeți video 2: 


„Sunt demnitar al statului român. Vreau să vorbesc cu un reprezentant al spitalului. Stimate domn, habar nu aveți cu cine vorbiți”, a urlat Șoșoacă prin gard către gardienii spitalului. Paznicii au încercat s-o calmeze și să-i explice că s-a spart un neon, iar problema este deja rezolvată, spitalul aflându-se, de altfel, în carantină. Mai mulți pacienți au luat-o la rost pe Diana Șoșoacă, spunându-i că au venit să-și facă analizele și că prezența ei le împiedică accesul, mai ales că a adus și presa cu ea. Șoșoacă a urlat și la contestatari spunându-le să le fie rușine. 

Senatoarea Șoșoacă a fost lăsată să intre în cele din urmă în curtea spitalului, Codruța Cerva zbierând în urma ei la paznicii unității sanitare: „Nu aveți voie s-o atingeți! Este demnitar!”. 

Într-un final, au sosit la fața locului mai multe echipaje de poliție și jandarmerie care i-au potolit pe protestatari. 

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Fum dens la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Mai mulți pacienți de la ATI au fost evacuați

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.