Putinistul Adrian Năstase primește punctaj de la Kremlin? Îl acuză pe Navalnîi că e agent al SUA și al Occidentului. Protestele anti-Putin ar fi ”război hibrid”. Fostul premier al României, agent de influență al Rusiei


Putinistul Adrian Năstase primește punctaj de la Kremlin? Îl acuză pe Navalnîi că e agent al SUA și al Occidentului. Protestele anti-Putin ar fi ”război hibrid”. Fostul premier al României, agent de influență al Rusiei

SUA și Occidentul l-au trimis pe Alexei Navalnîi înapoi în Rusia, ca etapă a unui război hibrid, ca să cauzeze astfel proteste anti-Putin – acuză fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase, pe blog, rostogolind cea mai purulentă propagandă putinistă. 

Astfel, Năstase – locul doi pe deja notoria Listă a prietenilor lui Dughin din România – încearcă să legitimeze atât miile de arestări abuzive decise de Kremlin cât și violențele kaghebiste care le întrec în intensitate pe cele de anii trecuți. 

Pasionat de democrație și drepturile omului, Năstase nici măcar nu face referire la faptul că Navalnîi a fost otrăvit de criminalii de la Kremlin, așa cum certifică numeroasele investigații medicale – nu, asta fiindcă Bombonel e convins că Navalnîi e un agent primejdios al SUA și al Occidentului, în timp ce sutele de mii de protestatri sunt victime naive ale unui război hibrid cauzat de dușmanii Federației Ruse. Care ar fi la rându-i o victimă a conspirațiilor externe. 

Tare, nu? Așa ceva poate susține numai un rusofil fanatic, un agent de influență care urăște Occidentul și SUA, crezând că din cauza lor nu i s-au trecut cu vederea faptele reprobabile și a ajuns la pușcărie. 

(Cu Dughin)

Bombonel susține că și România ar fi fost ținta unor ”războaie hibride” regizate din exterior (se referă la SUA și UE, evident) în 2004, 2014 și 2019. 

De-a dreptul scârbos e că Adrian Năstase deplânge și prăbușirea URSS – care, nu avem voie să uităm, a dezmembrat România, a instaurat comunismul și a săvârșit aici un amplu genocid –, văicărindu-se că Occidentul nu a fost niciodată pregătit pentru căderea Uniunii Sovietice, insinuând explicit că ar fi fost mult mai bine cum era înainte de acest moment – detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.