EXCLUSIV Diana Șoșoacă a fost EXCLUSĂ din AUR. De ce a alungat-o George Simion. MOTIVELE scandalului


EXCLUSIV Diana Șoșoacă a fost EXCLUSĂ din AUR. De ce a alungat-o George Simion. MOTIVELE scandalului

Controversata senatoare Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, așa cum Podul.ro a anunțat încă de acum două săptămâni - detalii AICI

Potrivit surselor noastre, excluderea reprezintă ultimul episod al unui conflict ce trenează de mai bine de o lună, timp în care George Simion (aka ”Balamuc”) și colaboratorii săi din conducerea AUR au pus la cale alungarea Dianei Șoșoacă.

George Simion și apropiații săi sunt supărați că avocata e interesată numai de agenda personală, fiind ahtiată după imagine, indiferent de modul în care beneficiază de aceasta, emițând public puncte de vedere care contravin liniei partidulețului. 

De-a lungul ultimei luni, Șoșoacă a fost avertizată de conducerea AUR să nu mai facă scandal public privind măsurile anti-Covid-19, dar avocata a cauzat circ pretutindeni. 

Totodată, senatorii auriști Claudiu Târziu și Sorin Lavric le-au explicat colegilor, în spatele ușilor închise, că Diana Șoșoacă provoacă daune de imagine AUR.  

De altfel, de peste o lună Șoșoacă nu trece pe la partid și nu mai frecventează ședințele conducerii. 

Șoșoacă intenționează să joace teatru o perioadă, că ar fi independentă, deși o așteaptă funcția de conducere a unui alt partiduleț vadimist: Neamul Româneasc. Într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat însă, Șoșoacă plănuiește să se înregimenteze în PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.