VIDEO. La manifestația „de amploare” pentru susținerea „patrioatei” Șoșoacă nu a venit nimeni. Pe Facebook, Simion și Târziu sunt însă atacați, criticați și jigniți continuu de sute de simpatizanți AUR


VIDEO. La manifestația „de amploare” pentru susținerea „patrioatei” Șoșoacă  nu a venit nimeni. Pe Facebook, Simion și Târziu sunt însă atacați, criticați și jigniți continuu de sute de simpatizanți AUR

Fericire mare în tabăra lui George Simion și Claudiu Târziu după ce la evenimentul „de amploare” programat să aibă loc, sâmbătă, la sediul central al AUR din București, de susținătorii avocatei Diana Șoșoacă, exclusă recent din AUR pe listele căreia a candidat la parlamentare, nu a venit nici măcar o singură persoană. Evenimentul a fost șters între timp de pe Facebook, iar, de jenă, probabil, avocata nici nu l-a menționat în postările sale care conțin în continuare numeroase acuzații, amenințări și dezvăluiri la adresa foștilor colegi „anti-sistem” și „anti-oculta mondială”.

„Diana Şoşoacă, părăsită de cei mai aprigi susţinători. Nu a venit nimeni la mitingul anunţat. Mitingul de amploare care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă dimineaţă, pentru susţinerea Dianei Şoşoacă, se dovedeşte a fi un eşec de proporţii“, au relatat cu entuziasm și subalternii lui Mihai Gâdea de la Antena3, care s-a tensionat și el recent cu Șoșoacă, într-o emisiune unde o avea ca invitată.

La eveniment își anunțaseră intenția de a participa câteva sute de persoane, iar scopul declarat al acestuia era exprimarea vocală a nemulțumirii față de decizia de înlăturare a Dianei Șoșoacă din AUR. 

Chiar dacă nu s-au arătat în carne și oase la sediul partidului, susținătorii „mahalagioaicei”, cum a catalogat-o chiar fostul său coleg de partid Sorin Lavric într-un interviu pentru Kanal D (vezi video mai jos), combat încă foarte agresiv în rețelele de socializare, criticând vehement excluderea avocatei, pe paginile publice ale copreședinților AUR George Simion și Claudiu-Richard Târziu. Mulți dintre aceștia critică nu doar „divorțul” urât „AUR-Șoșoacă”, cu reproșuri, dezvăluiri incendiare și multă mizerie scoasă de sub preș, ci își exprimă dezamăgirea față de proiectul politic, considerând-se trădați și mințiți.  

Valentin Lorint la George Simion pe pagina oficială:Repara greseala facuta in legatura cu excluderea Senatoarei Ivanovici Diana din Aur, demonstreaza ca esti un lider in care Poporul Roman poate SA aiba incredere. Altfel nu te poti numi Patriot!!!” 

Luiza Alexandrescu Volf la George SimionToate pozele din lume nu schimba situația. Șoșoacă a fost data afara după ce a vorbit de vaccinuri. Lavric pentru gestul de a se scurge pe scaun într. Un mod nedemn de un parlamentar ar trebui exclus din AUR. Iar dl Târziu și Tănase sa își dea demisia. Îmi pare cu atât mai rău cu cât aveam mari speranțe în av. Tănase. Pana acum nu are nici o intervenție parlamentara sau în comisii. Vai vouă și mai ales vai noua care v-am votat și am făcut loby pt. Voi!

John Smith pentru George Simion:  „Eu cred ca si Lavric iti sufla in ceafa . Un Lavric incognito ce nu a contribuit nici cu 5% din voturile care v-au dus in parlament. In schimb Diana eu cred ca v-a adus multe voturi si asta se va simti cand le veti pierde adeziunile si sustinerea si nu le veti mai avea la urmatoarele alegeri. Vreau sa vad si eu sustinatorii lui Lavric, capul partidului AUR care impune reguli asupra membrilor. Ridicati mana care sunteti sustinatori ai lui Lavric si sa-mi spuneti de ce il sustineti pe Lavric.” 

Grigore Anastasia pe pagina lui Claudiu TârziuNUUU MAI SUSTINEM AUR FĂRĂ DIANA....SUNTEM F MULȚI!RUSINE TRĂDĂTORILOR” 

Mihai Arnăutu pe pagina lui Claudiu Târziu: Fără ajutorul PNR-ului,AUR nu trecea pragul electoral și acum nu mai erai senator. Sa nu uitam nici seara de 6.Dec. 2020 câți bani (pardon voturi) s-au numărat”. 

Vilcu Marinela: „C Tîrziu jeg trădător rasist nu meriți să fii în AUR NU faci nici cît degetul mic al D Sosoaca. Jegule daca ai făcut să nu se facă ședința de la comisia de abuzuri ce ai rezolvat, ai făcut scapat și dosarul celor din guvernarea mafiotă care ne conduc,te-ai răzbunat pe popor tu și acoliti tăi, nu pe dna avocat.” 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.