Comunismul s-a mutat în Occident


Comunismul s-a mutat în Occident

Poate că mai mult ca niciodată, astăzi, trebuie să definim cât mai amplu ce înseamnă dreapta suverană și stânga globalistă, întrucât suntem parte a unui conflict epic, în urma căruia se va stabili noua ordine mondială gândită pentru următorul secol. Să începem simplu, filosofia dreptei tradiționale statuează statul național, promotor al filosofiei libertății, constituit pe bazele fundamentale ale religiei, culturii, tradiției și democrației participative! Dar poate, cel mai de preț deziderat al Dreptei este meritocrația, adică o societate în care cei mai buni și competitivi își găsesc loc în piramida puterii. Libertatea de gândire și de exprimare,dublate de sentimentul răspunderii și al respectării jurământului față de popor sunt singurele ingrediente capabile să articuleze mersul colectiv spre progres, civilizație și bunăstare.

Ce își propune, în schimb, stânga globalistă? Păi în primul rând o mare resetare care urmărește demolarea Familiei, a Bisericii, a Culturii și nu în ultimul rând a Statului Național, înlocuindu-le cu o puzderie de comunități minoritare. Conceptul familiei tradiționale este pulverizat în fluiditatea de gen și permisiunea casătoriilor LGBTQ, renunțarea la creștinism și acceptarea unui mare și stufos sincretism, renunțarea la patrimoniul tradițional în favoarea melanjului multicultural și eliminarea oricărei forme de suveranism statal. Ofensiva radicalismului de stânga, începând cu Revoluția Franceză, care cu a ei Comună din Paris a pus bazele comunismului, trecând la Revoluția Bolșevică din 1917 care a virusat ortodoxia și a exportat global teoria omului nou și ajungând astăzi la Revoluția progresistă promovată asiduu de urmașii Școlii de la Frankfurt din Europa occidentală și SUA, care atacă creștinismul în toate formele sale! Altfel, cum să explicam refuzul menționării în Tratatul UE a rădăcinilor istorice ale lui Carol cel Mare care a Așezat principiile Bisericii la temelia construcției civilizației europene?!

În timp ce Occidentul asistă neputincios la destructurarea vechilor valori, Vaticanul condus de iezuitul Francisc recunoaște căsătoriile între persoane de același sex și găsește temei istoric în acceptarea comunismului ca pe un salt firesc în societate. Ce să mai zicem de imbecilitatea unor universitari americani care vor să-l scoată pe Shakespeare din programă pe motiv că este misogin și defăimător rasial?! Conceptul de “corectitudine politică” pare decupat din romanul lui Orwell, “1984” și nu este altceva decât o meta-cenzură de sorginte bolșevică pentru a ascunde adevărul! Absurdul situației merge până acolo încât studiourile Disney își notifică publicul că anumite desene animate lezează drepturile minorităților. Dezideratul suprem al stângii globaliste este proclamarea unui guvern mondial, a unei piețe comerciale unice și a unei populații amestecate, fară identitate patrimonială și rădăcini culturale! Visul comunistoidului Kalergi este în plină desfășurare! Vestul care a cunoscut doar teoretic comunismul pare gata să se arunce în brațele Chinei comuniste din dorința de a păstra cea mai mare și ieftină piață de producție globală, nemții și francezii vor să reducă presiunile economice asupra regimului Putin, seduse de materiile prime și rezervele energetice ieftine, nemaifiind atente la respectarea drepturilor omului! Sistemul care l-a propulsat pe Biden la Casa Albă, în conivență cu giganții tehnologici cenzurează și atacă tot patrimoniul spiritual și cultural al creștinătății! Singurii care știu, pentru că au trăit pe pielea lor utopia stângii globaliste sunt esticii! Polonezii și ungurii și-au exprimat deja opțiunea pentru suveranism și tradiție creștină, însă așa cum s-au așezat în pagină lucrurile după ieșirea lui Trump din peisaj, aș putea spune că viitorul apropiat va fi dominat de curentele progresiste, frumos postulate, dar imposibil de concretizat! Comunismul nu a murit, s-a mutat însă în Occident!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.