Sistemul medical de stat e un lagăr de EXTERMINARE. Scene terifiante, de lumea a III-a: pacienți evacuați în forță, în portbagaj, din Spitalul Foișor. Noaptea barbariei și a lipsei de omenie


Sistemul medical de stat e un lagăr de EXTERMINARE. Scene terifiante, de lumea a III-a: pacienți evacuați în forță, în portbagaj, din Spitalul Foișor. Noaptea barbariei și a lipsei de omenie

Antreprenorul George Mioc susține, pe Facebook, că atât Raed Arafat cât și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu ar trebui să își înainteze degrabă demisiile în urma inumanei evacuări nocturne a Spitalului Foișor, când pacienți operați de doar o zi au fost siliți, cu forța, laolaltă cu mulți alții, să plece băgați în mașini personale, chiar și în portbagaje: 

”Terifiante scene, de lumea a III-a: vineri noaptea, pacienții spitalului de ortopedie Foișor au fost evacuați în forță, în haos, cu mașini personale. Unii dintre pacienți au fost transportați în portbagaj! 

Motivul: vineri dimineața, dr.Raed Arafat a decis ca spitalul de ortopedie să devină spital pentru tratarea pacienților de covid. Este încă prematur să înțelegem cum a fost posibil acest haos, acea bătaie de joc față de niște oameni bolnavi, scoși din patul de spital și mutați prin oraș, dar nimic nu justifică barbaria și lipsa de omenie. 

Au crescut cazurile grave de covid? Da, dar situația putea fi anticipată și controlată fără ca pacienții operați de la ortopedie să fie tratați în bătaie de joc. Această uriașă gafă și lipsa de organizare au dat apă la moară extremiștilor, urmașii PRM. 

Într-o țară civilizată, Raed Arafat și Vlad Voiculescu își dădeau imediat demisia de onoare, indiferent de gradul lor de răspundere. Dar, ceea ce văd este că amândoi se leagă de scaun și pasează vina spre alții. Așa cum am spus, sistemul medical de stat este un lagăr de exterminare!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.