FOTO Deși se prefac că ar fi ”adversari”, rusofilii Dodon și Usatîi sunt controlați din același birou de la Moscova. O nouă DOVADĂ că bufonii joacă pe aceeași partitură kremlinologică


FOTO Deși se prefac că ar fi ”adversari”, rusofilii Dodon și Usatîi sunt controlați din același birou de la Moscova. O nouă DOVADĂ că bufonii joacă pe aceeași partitură kremlinologică

Jurnaliștii de la Timpul.md atrag atenția că pro-rușii Usatîi și Dodon au organizat două evenimente identice, o nouă dovadă că liderii celor două partide pro-rusești (Renato Usatîi și Partidul Socialiștilor) sunt controlați de la Moscova.

Peste o mie de oameni s-au adunat în centrul orașului Bălți pentru a participa la acțiunea așa-zisului „regiment nemuritor”, într-un exercițiu de propagandă rusească. În fruntea coloanei a fost primarul municipiului Bălți, dubiosul Renato Usatîi, la inițiativa căruia a fost organizat marșul.

(Pro-rusul Usatîi la Bălți, 9 mai 2021)

„Astăzi marcăm Ziua Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei! Cu prilejul acestei sărbători, împreună cu Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului, am participat la „Marșul Memoriei”, care a început din Piața Marii Adunări Naționale până la Complexul Memorial „Eternitate”, a spus Igor Dodon, potrivit Timpul.md, care prezintă fotografii de la destrăbălările propagandistice ale celor două grupări pro-ruse. 

(Pro-rusul Dodon la Chișinău, 9 mai 2021)

Se prefac a fi „adversari”, dar sunt controlați din același birou de la Moscova

Așadar, Renato Usatîi și Igor Dodon au organizat două evenimente kremlinologice identice, unul la Chișinău, celalalăt la Bălți. Ambele evenimente sunt copiate de la stăpânii lor care le organizeaza de mai mulți ani la Moscova. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.