Iulian Bulai MINTE cum respiră de Ziua Copilului, prezentându-se copil erou: insistă că a vizitat toată Europa și și-a ajutat financiar mama numai cu banii câștigați din împletit baloane, în 2005


Iulian Bulai MINTE cum respiră de Ziua Copilului, prezentându-se copil erou: insistă că a vizitat toată Europa și și-a ajutat financiar mama numai cu banii câștigați din împletit baloane, în 2005

De parcă toți ne-am născut ieri, sau, în cel mai bun caz, am venit cu pluta pe conductă, deputatul USR-ist Iulian Bulai minte cum respiră, pe Facebook, că în vara lui 2005, pe când va fi fost adolescent, făcea bani împletind baloane și se descurca atât de bine încât, cu purcoaiele de bani câștigate din această îndeletnicire, și-a cumpărat grămezi de cărți, a călătorit prin toată Europa și o ajuta financiar pe mama sa. 

Mai cunoașteți cazuri de-astea, măcar unul singur? Ați mai auzit de copii îmbogățiți din împletitul de baloane? Om fi trăit în aceeași Românie? Cunoașteți un singur turist prin Europa anilor 2000 cu bani din împletit baloane?

Caraghioasa postare se vrea un elogiu adus Zilei Copilului, Bulai găsind de cuviință să se laude destrăbălat, mințind fără vreun scrupul că își construia biblioteci, vedea lumea largă și-și susținea financiar familia din job-ul de împletitor de baloane – așadar, dacă n-a avut șansa să fie mamă eroină, Bulai a fost copil erou. 

”La mulți ani tuturor copiilor!

Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane. Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea. 

Mulțumesc, copilărie! 

Mulțumesc, adolescență!

Aveam tot ochelari rotunzi”, scrie Bulai, nostalgic după job-ul său de mare succes.

Vă amintim că același Iulian Bulai a insistat că a purtat discuții aplicate cu mama sa, la vârsta de doar doi ani, despre Revoluția din ꞌ89, fiind preocupat de libertate și de drepturile omului. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.