Pandemia de Alzheimer. Declarație înfiorătoare a președintelui Biden: ”Fiecare pat de spital din America va fi ocupat de un bolnav de Alzheimer în următorii 15 ani”


  • ACP
  • Jun 1, 2021 19:50
  • 3171
Pandemia de Alzheimer. Declarație înfiorătoare a președintelui Biden: ”Fiecare pat de spital din America va fi ocupat de un bolnav de Alzheimer în următorii 15 ani”

Zilele trecute, aflat în Ohio, președintele Joe Biden a făcut o afirmație greu de calificat, în discursul în care și-a susținut propunerea pentru un buget gigantesc de 6 trilioane dolari. 

„Dacă nu facem ceva în America, în legătură cu boala Alzheimer, fiecare pat de spital care există în America – după cum vă pot spune asistenții medicali – fiecare pat va fi ocupat în următorii 15 ani cu un pacient cu Alzheimer”, a spus Biden, în discursul ținut la Colegiul Comunitar Cuyahoga din Cleveland.

”Fiecare pat! Ceea ce ne va costa mai mult de un trilion de dolari”, a avertizat el.

Președintele Biden a încercat să justifice astfel bugetul imens propus de democrați, spunând în alte cuvinte că, dacă nu va fi adoptat planul global prezentat de el, spitalele americane vor fi pline în curând de pacienți care suferă de boala Alzheimer. 

Nu este prima dată când actualul președinte american face acestă afirmație – în timpul campaniei prezidențiale din octombrie 2020, candidatul Biden a spus unei mulțimi formate din persoane în vârstă, în Pembroke Pines, Florida, că dacă nu se găsește niciun tratament eficient împotriva bolii Alzheimer în următorii 19 ani – și nicio companie de medicamente nu are capacitatea de a face acest lucru –, fiecare pat de spital care există în Statele Unite ale Americii va fi ocupat de un bolnav de Alzheimer! 

Astfel, la un calcul rapid, în doar șapte luni s-a ajuns de la 19 la 15 ani până la data fatidică anunțată de Joe Biden, la care toate paturile spitalelor americane vor fi ocupate de cei care suferă de boala neurodegenerativă menționată. 

Jurnaliștii de la Daily Wire spun că nu este deloc clar ce date au stat la baza acestor afirmații, de vreme ce președintele Biden nu a oferit nicio sursă pentru ele, iar mass-media nu au cerut niciuna și nici nu au raportat că președintele și-ar fi făcut declarațiile „fără dovezi”, așa cum au făcut-o atât de des cu predecesorul său, Donald Trump. 

De exemplu, Maria Shriver, jurnalistă susținătoare a președintelui democrat, membră a familiei Kennedy și fondatoare a organizației non-profit The Women's Alzheimer's Movement (dar și fostă soție a lui Arnold Schwarzenegger), a remarcat legat de declarațiile lui Joe Biden doar că „Alzheimer este deja cea mai scumpă boală din țara noastră și continuarea gestionării acesteia este mai costisitoare decât dezvoltarea unui remediu”. Nimic despre faptul că peste un număr de ani toate paturile din spitalele americane vor fi ocupate doar de bolnavii de Alzheimer, dacă e să se întâmple cum a prezis Joe Biden, la fel cum nici marile companii de presă americane nu spun nimic despre declarațiile grave, înspăimantătoare ale președintelui – sursa AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.