600 de milioane de euro pentru R. Moldova. Ioana Constantin: "Faptele vin dinspre România și Europa, propaganda vine de la Moscova"


600 de milioane de euro pentru R. Moldova. Ioana Constantin: "Faptele vin dinspre România și Europa, propaganda vine de la Moscova"

Comisia Europeană a aprobat miercuri, 2 iunie, un plan substanțial de relansare economică ce vizează Republica Moldova, mai precis un sprijin financiar în cuantum de 600 de milioane de euro. (mai multe detalii AICI)

În acest context, fostul secretar adjunct al PMP, Ioana Constantin, a adresat un mesaj cetățenilor Republicii Moldova, subliniind că "faptele vin dinspre Romania și Europa, propaganda vine de la Moscova". 

Totodată, Ioana Constantin a reliefat că singurul partener serios și corect al PAS în vederea consolidării unei guvernări pro-europene după alegerile parlamentare din 11 iulie este Partidul Unității Naționale. 

"Două vești bune pentru R. Moldova:  

✅ 40%- 50% dintre cetățeni doresc Unirea, conform ultimelor sondaje publicate zilele acestea dincolo de Prut;

✅ 600 de milioane de euro au fost aprobați de Comisia Europeană pentru R. Moldova pentru următorii 3 ani, pentru relansare economică.  

Drumul R. Moldova este numai alături de România și Uniunea Europeană. Faptele vin dinspre România și Europa, propaganda vine de la Moscova. Am mai spus-o: alegerile anticipate din 11 Iulie reprezintă un culoar extraordinar pentru R. Moldova, dacă cetățenii vor trimite în Parlament o majoritate pro-europeană care să dea un Guvern pro-european capabil să aducă investiții și bunăstare. Iar soluția unionistă, pro-europeană, pro-NATO o reprezintă PUN, partidul unionist din R. Moldova care va fi un partener serios și corect într-o construcție guvernamentală pro-europeană.  

Socialismul înseamnă faliment, corupția înseamnă sărăcie. Propaganda Rusiei a făcut suficient rău în R. Moldova, iar politicienii corupți și lași care au stat în lesa Rusiei și au prăduit R. Moldova trebuie să devină minoritatea.  

#numaiUNIREA", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.