Orașul falimentat de PSD cedează bucată cu bucată. Pasagerii s-au trezit cu o bucată de șină în interiorul tramvaiului cu care mergeau prin centrul Capitalei. O persoană a fost rănită


Orașul falimentat de PSD cedează bucată cu bucată. Pasagerii s-au trezit cu o bucată de șină în interiorul tramvaiului cu care mergeau prin centrul Capitalei. O persoană a fost rănită

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs, vineri, după prânz, în zona Bulevardului Nerva Traian din Capitală, unde un tramvai a intrat într-o bucată de șină ruptă, iar aceasta a străpuns podeaua trenului rănind unul dintre pasageri. Potrivit relatării unui martor ocular, ambulanța a sosit în zece minute și i-a acordat rănitului îngrijiri.

De vină ar fi infrastructura învechită a liniilor de tramvai care, supuse unor diferențe mari de temperatură, și-au pierdut elasticitatea și s-au rupt pe fondul caniculei din ultimele trei zile. 

Victima rănită la picior a fost transportată la spital. Circulația tramvaielor pe linia 19 este restricționată acum pentru repararea terasamentului stricat.

Cosmin Nicolae, pe pagina sa de Facebook: "Bd Nerva Traian - Bucata din sina/calea de rulare rupta si intrata in salon. Un pasager ranit. I se acorda primul ajutor de catre doua doamne din tramvai. Ambulanta a sosit la 10 minute. Initial am crezut ca a deraiat tramvaiul, dar, se pare, ca sina s-a dilatat. Circulatie ingreunata. Tramvaie oprite.
Later Edit: Bucată metaică din calea de rulare rupta si patrunsa in salonul tramvaiului pe Nerva Traian.Calator ranit la membrul inferior. A avut noroc. Echipaj SABIF cu medic la caz".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.