Caraghios: speriat de coada de la Maratonul Vaccinării, rusofilul Dodon a renunțat la imunizarea cu Sputnik V


Caraghios: speriat de coada de la Maratonul Vaccinării, rusofilul Dodon a renunțat la imunizarea cu Sputnik V

Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit astăzi la maratonul de vaccinare anti-COVID-19 de la Palatul Republicii pentru a-și administra vaccinul rusesc Sputnik V. Potrivit Deschide.md, la un moment dat politicianul a refuzat să se vaccineze, invocând că ar urma să facă acest lucru după ce cu serul rusesc vor fi asigurați „toți doritorii”. În realitate, se pare că socialistul a refuzat vaccinarea pentru a nu sta în rând cu toți cetățenii.

La Palat am văzut un număr foarte mare de doritori de a se imuniza anume cu acest vaccin. Am trecut tot rândul de oameni până la coadă și am discutat cu cei veniți... Am stat cu toți doritorii în rând și am decis să nu mă vaccinez până nu asigurăm toți doritorii cu Sputnik V”, a scris Dodon.

De menționat că anterior, primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat că în cadrul maratonului nu vor exista liste cu doritorii înscriși la vaccinare, iar orice listă întocmită nu va fi valabilă: „Rândul este unic pentru toți, primul venit - primul servit. Liste nu trebuie să facă nimeni”.

Precizăm că potrivit autorităților, până la această oră în cadrul maratonului s-au vaccinat circa 1600 de persoane. Sunt disponibile vaccinurile Sputnik V, AstraZeneca, Sinovac și Sinofarm.

(foto: stiri.md)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.