VIDEO. Cine este, de fapt, românul care susține că este fiul de 49 de ani al Prințului Charles, strigând la porțile Palatului Buckingham „father, father, papa, help”


VIDEO. Cine este, de fapt, românul care susține că este fiul de 49 de ani al Prințului Charles, strigând la porțile Palatului Buckingham „father, father, papa, help”

Un clip cu un român care susține strigând, la porțile Palatului Buckingham, principala reședință din Londra a monarhilor britanici, că Prințul Charles, moștenitorul tronului, este tatăl său natural, s-a viralizat în numai câteva ore pe Facebook. Mare parte a presei a preluat clipul și „afirmațiile” „fiului” fără să meargă cu cercetările mai departe, acesta fiind, de fapt, doar un român care face clipuri amuzante pe Tik-Tok – bigtima75. 

Antena 3, DC News, Adevărul și Libertatea, de exemplu, au titrat pe că un „român susţine că are acte şi analize care atestă faptul că prințul Charles de Wales a avut o idilă cu mama sa într-una din vizitele sale la Sighişoara”. „Acum, după mai bine de 49 de ani, omul a venit să "îşi ceară drepurile şi nu oricum, ci fix în faţa palatului Palatului Buckingham din Londra acolo unde s-a filmat strigând, "father, papa, help”, scrie Antena3 care preia și o parte din comentariile răutăcioase ale utilizatorilor de Facebook. 

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aș fi fiul prințului Charles. Acum 49 de ani, la Sighișoara, prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată. Acum am venit la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu”, spune ”fiul” care, în realitate e un tik-toker cu o oarecare notorietate, având peste 80.000 de urmăritori pe acest canal. Până marți dimineață, clipul preluat de pagina de Facebook Linia Fierbinte, care nu a indicat sursa și nici nu a oferit lămuriri suplimentare în ceea ce privește identitatea presupusului fiu al prințului, avea peste 310.000 vizualizări.  


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.