Educația sexuală e noul învățământ politico-ideologic: asta este “România educată“ a lui Iohannis


Educația sexuală e noul învățământ politico-ideologic: asta este “România educată“ a lui Iohannis

În 2014, printre numeroasele minciuni pe care Klaus Iohannis le-a spus românilor, în campania electorală, a fost aceea că el are un mare proiect, “România educată“. Nu vă mai enervez înșirând prostiile debitate și atunci, și-n 2019, cert este că praful s-a ales din acel proiect. Rezultatele elevilor români se duc în jos, țara e plină de școli cu WC-ul în curte, nici o universitate nu mai este în Top 1.000 în clasamentele internaționale, iar studenții buni pleacă peste hotare și nu se mai întorc. Ministru al Educației este un fost valet de la curtea lui Dan Voiculescu: Sorin Cîmpeanu, reciclat de PNL și susținut de același Iohannis. 

Unde a dovedit însă domnul Iohannis că are ambiție și vrea să se impună? A insistat ca școlile să predea așa numitele cursuri de “educație sexuală“, copiii fiind înscriși automat la aceste cursuri, dar părinții îi pot retrage dacă vor. Liderii liberali care anterior au votat împotriva acestui proiect – inclusiv premierul Cîțu și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu – acum s-au răzgândit și au votat așa cum le-a ordonat Cotroceniul. Le e teamă de Iohannis. 

Aș vrea să fiu clar asupra celui mai nociv efect al ofensivei sexo-marxiste susținută de Iohannis, și securisto-marxiștii săi: atacul constant, programatic, la familia creștină, tradițională, va duce la depopularea masivă a României! Anul trecut, în România s-au născut cei mai puțini copii din ultimii 100 de ani. Între timp, copiii români au ajuns a doua cea mai mare populaţie rezidentă din Germania, după copiii germanilor. Mai rău, sociologii arată că 70% din cuplurile din România nu-și doresc copii. Nu-i de mirare că estimările Eurostat susțin că pe acest teritoriu vor mai trăi, în 2050, 15-16 milioane de cetățeni. Eu cred că estimarea este nerealistă, fiind prea optimistă: migrația continuă, iar realist în România mai trăiesc acum 18-19 milioane de cetățeni. Aici ne va duce ofensiva brutală, fără precedent, împotriva familiei, condusă de chiar președintele țării. De altfel, cine urmărește atent declarațiile lui Iohannis observă că chestiunea natalității nu a existat în discursul lui, a invocat-o tangențial de câteva ori. De fapt, depopularea României a început pe vremea lui Iliescu, care i-a împins pe români să emigreze, ca să scape de tinerii revoltați și dornici de reforme. Acum, prin distrugerea identității culturale a țării, Iohannis nu face decât să continue politicile anti-naționale pornite de kaghebistul Ilici. 

Dacă sexo-marxiștii vor să predea educație sexuală nu au decât s-o facă în școli private, “progresiste“, să nu o impună în toate școlile, inclusiv cele de stat. Copiii sunt deja distruși de materiile inutile pe care trebuie să le învețe. Elevii de gimnaziu au 5-7 ore pe zi. Greutatea ideală a unui ghiozdan este de 8,2% in greutatea copilului, dar în realitate aceștia cară dublu sau triplu. Le rup spinarea, la propriu. De ce? Fiindcă sindicatele pesedizate refuză să se taie orice materie – ceea ce ar presupune concedieri – iar politrucii mai vin și ei și mai adaugă câte o prostie. 

Singurul lucru bun pe care credeam că-l face acest președinte, Iohannis, este că doarme și nu deranjează pe nimeni. Din păcate, în rarele momente când nu e plecat în vacanță – fizic sau spiritual nu face decât să lovească în valorile creștine ale poporului român. PSD-ul, cu care pretinde că se bate, n-a primit atâtea lovituri de la Iohannis, câte au încasat creștinii. Nu-i o problemă, știm să ne apărăm, dar România va avea de suferit cumplit și se va depopula masiv urmare a politicilor anti-familie duse de acest personaj. Doar Ion Iliescu a făcut mai mult rău poporului român, dar până în 2024 mai e mult și poate vom reconsidera această apreciere.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.