Declarația care cutremură Guvernul. Ungureanu, despre retragerea sprijinului politic acordat premierului Cîțu: "USRPLUS abia așteaptă!"


Declarația care cutremură Guvernul. Ungureanu, despre retragerea sprijinului politic acordat premierului Cîțu: "USRPLUS abia așteaptă!"

Decizia premierului Florin Cîțu de a-l remania pe Alexandru Nazare din funcția de ministru de Finanțe nu a provocat scântei doar în interiorul PNL, ci și în coaliție per ansamblu. Lăsându-se folosit din nou propagandistic de trustul fostului fostului pușcăriaș Dan Voiculescu, deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu a declarat la Antena 3 că formațiunea politică din care face parte abia așteaptă schimbarea lui Florin Cîțu din funcția de premier. 

CITIȚI ȘI: Deputatul USR Emanuel Ungureanu o atacă pe colega sa Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, cerându-i demisia, din studiourile Antenei3. Parlamentarul a devenit invitat permanent în emisiunea toxicului Mihai Gâdea care îl tratează prietenește și chiar îl apără de răutățile lui Mugur Ciuvică

"I s-a umflat capul la putere sau la măgar i s-a pus o tichie de mărgăritar. Domnul Cîțu nu e om de stat. Un om de stat face ce a făcut domnul Nazare, are o atitudine echidistantă, echilibrată. Domnul Cîțu dă un semnal clar că intră la rupere în tabăra lui Orban și e dispus să facă orice, să dea foc țării, numai ca să ajungă el la putere. Nu-l interesează absolut nimic decât să ajungă el și garda lui să controleze tot. Cine ar fi crezut? Era un nimeni în politică. Toți oamenii ăștia care-i bagă cuțitul în spate lui Orban sunt cei care au fost promovați chiar de el", a spus Emanuel Ungureanu, conform dcnews

Întrebat de moderatoarea emisiunii dacă USRPLUS i-ar retrage sprijinul premierului, Ungureanu a răspuns: "Noi abia așteptăm!". 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.