"Dodon trebuie izolat în țarc!". Iurie Reniță, reacție după apariția filmării care a oripilat cetățenii R. Moldova și nu numai


"Dodon trebuie izolat în țarc!". Iurie Reniță, reacție după apariția filmării care a oripilat cetățenii R. Moldova și nu numai

În urma apariției videoului în care rusofilul Igor Dodon împușcă câțiva mistreți care erau ținuți captivi, deputatul PUN Iurie Reniță, candidat al formațiunii politice la parlamentarele din 11 iulie, a declarat că viitorul Parlament are datoria de a reforma justiția, astfel încât dosarele mari de corupție care îi vizează pe rusofili să fie soluționate pentru ca aceștia să fie "izolați în țarc", adică trimiși la pușcărie. 

"Acest individ corupt trebuie izolat în țarc!

Cea mai alterată conservă rusească, kuliokarul socialist Igor Dodon, a utilizat instituțiile statului ca să demonstreze că el este la fel de important și puternic ca președintele Rusiei Vladimir Putin sau ca părintele lui ideologic, milițianul torționar Voronin. Nu întâmplător pe cei 3 îi leagă o pasiune patologică de a împușca animale: fie că e vorba de zimbri, porci sălbatici, fazani sau altele. După ce s-a considerat cel mai important "prezident" din istoria Republicii Moldova, această caricatură politică, concrescută în mod parazitar pe spatele cetățenilor noștri onești și săraci, s-a manifestat ca un neîntrecut petrecăreț și descendent fidel al lui Bahus (a nu se confunda cu Bahamas, deși are "neamuri" și pe acolo!). Numai câte "guleaiuri" (petreceri) a organizat acest bufon politic la reședința prezidențială de la Condrița și la Sadova cu confrații lui de pahar din Rusia.  

După ce am demascat cu probe incontestabile implicarea personală a lui Dodon în cazul emblematic de corupție cu "kuliokul" și cu spălarea de bani rusești prin Bahamas, după ce Procuratura Generală și structurile ei specializate nu l-au tras la răspundere pentru aceste fapte penale, va fi necesar să finalizăm dosarele de maximă rezonanță politică și socială și în viitorul parlament. Dodon și toată gașca socialistă coruptă trebuie pusă la dubă (răcoare) de către Partidul Unității Naționale, de aceea e necesar ca PUN să fie reprezentat în viitorul parlament prin votul Dumneavoastră masiv. Locul lui Dodon este în țarc, până vine și Voronin la vânătoare!

Votați PUN-ul, dacă doriți ca toți kuliokarii, bahamiștii, corupții și "vânătorii" să nu ne mai încurce să ne edificăm un viitor european și românesc, altfel acest individ, profund antinațional și totalmente corupt, va împușca (cu cruzimea și satisfacția personală ce-l caracterizează) nu doar animale, ci chiar și Republica Moldova, împreună cu cetățenii ei!", a transmis deputatul PUN. 

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.