VIDEO. Bătaie până la leșin într-o emisiune transmisă în direct în Republica Moldova. Protagoniștii: un fost consilier prezidențial și un fost vice-ministru de Interne


VIDEO. Bătaie până la leșin într-o emisiune transmisă în direct în Republica Moldova. Protagoniștii: un fost consilier prezidențial și un fost vice-ministru de Interne

Fostul vice-ministru de Interne al R. Moldova, Ghenadie Cosovan, l-a stropit cu apă, în timpul unei emisiuni transmise în direct, pe colegul său de platou Sergiu Tofilat, fost consilier prezidențial și membru al Partidului Schimbării, reproșându-i că l-a numit „lepădătură”. Acesta din urmă a sărit ca ars după gestul lui Cosovan și s-a năpustit asupra acestuia, lovindu-l repetat, strângându-l de gât și doborându-l la podea cu tot cu scaun. Cum fostul vice-ministru părea că și-ar fi pierdut cunoștința, reprezentanții televiziunii au chemat ambulanța. 


Ce diagnostic i-a fost pus lui Cosovan nu se știe, însă cei doi bătăuși s-au pozat post-incident strângându-și mâna în același studio tv în care se agresaseră, cu personalul medical de pe ambulanță surprins și el în spatele smardoilor politici. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.