Vești BUNE de la Spitalul Universitar de Urgență: domnul Octav Bjoza, președintele AFDPR, se însănătoșește de la o zi la alta, după accidentul vascular cerebral ai cărui autori morali sunt premierul Florin Cîțu și filosovieticii Alexandru ”Sașa” Florian și Alexandru ”Sașa” Muraru


Vești BUNE de la Spitalul Universitar de Urgență: domnul Octav Bjoza, președintele AFDPR, se însănătoșește de la o zi la alta, după accidentul vascular cerebral ai cărui autori morali sunt premierul Florin Cîțu și filosovieticii Alexandru ”Sașa” Florian și Alexandru ”Sașa” Muraru

Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România (AFDPR) – l-am numit pe domnul Octav Bjoza, victimă a unui nefericit atac vascular cerebral după ce a fost mazilit și calomniat mizerabil de premierul așa-zis liberal Florin Cîțu – face pași repezi spre însănătoșire, ne înștiințează un comunicat oficial al AFDPR remis redacției Podul.ro.  

Reamintim că principalii responsabili morali ai atacului cerebral soldat cu spitalizarea domnului Octav Bjoza, care s-a aflat în pragul morții, sunt premierul Florin Cîțu și filosovieticii Alexandru ”Sașa” Florian și Alexandru ”Sașa” Muraru, consilieri și colaboratori ai condamnatului penal Cîțu. Ei au mazilit și au atacat abject un erou torturat de Securitate, totodată scuipând memoria martirilor anticomuniști pe care domnul Octav Bjoza îi reprezintă. 

”Este, după cum îl cunoaștem cu toții, un om puternic, cu un moral ridicat, cu o credință și valori solide, de neclintit! Dumnezeu l-a ajutat deja și îl ajută în continuare – și prin intermediul medicilor, prietenilor, cunoscuților, al nostru, al tuturor, să se însănătoșească grabnic și să se recupereze rapid! Noi toți – și nu numai noi, ci întreaga societate, avem nevoie de domnia sa și de valorile sale! Este printre puținii care au demnitate și nu se tem să rostească mereu Adevărul!

Informăm prin prezenta notă că domnul Octav BJOZA, Președintele AFDPR, deja se simte mai bine, stare care poate fi asimilată cu precădere miracolului și intervenției divine”, se arată în comunicatul citat pe care îl prezentăm în integralitate în cele ce urmează: 

 

Centrala AFDPR

16.08.2021

NOTĂ

 

În numele Centralei Asociației Foștilor Deținuți Politici și Victime ale Dictaturii din România – Centrala AFDPR, dar mai ales în numele întregii Asociaţii, mulţumim tuturor foștilor deținuți politici, deportaţi, prizonieri etc., precum și urmașilor acestora, indiferent dacă sunt sau nu membri ai Asociaţiei noastre, ca şi tuturor celor preocupaţi de persoana şi personalitatea domnului Preşedinte al AFDPR şi de Asociaţia noastră, pentru rugăciunile, urările de grabnică însănătoşire şi recuperare rapidă, adresate domnului Preşedinte al AFDPR, Octav BJOZA.

Reamintim că, în urma unui nefericit atac vascular cerebral, survenit la data de 02.08.2021, cu o zi înainte de Congresul extraordinar al AFDPR de la Cluj-Napoca, domnul Octav BJOZA, Preşedintele AFDPR, a fost preluat de ambulanţă, apoi tratat în prealabil la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca), după care a fost internat şi tratat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (Municipal), unde se află şi la data publicării prezentei note. 

Este, după cum îl cunoaștem cu toții, un om puternic, cu un moral ridicat, cu o credință și valori solide, de neclintit! Dumnezeu l-a ajutat deja și îl ajută în continuare – și prin intermediul medicilor, prietenilor, cunoscuților, al nostru, al tuturor, să se însănătoșească grabnic și să se recupereze rapid! Noi toți – și nu numai noi, ci întreaga societate, avem nevoie de domnia sa și de valorile sale! Este printre puținii care au demnitate și nu se tem să rostească mereu Adevărul!

Informăm prin prezenta notă că domnul Octav BJOZA, Președintele AFDPR, deja se simte mai bine, stare care poate fi asimilată cu precădere miracolului și intervenției divine.

Întrucât domnia sa și-a petrecut inclusiv ziua de naștere (11 august) pe patul de spital, dar, fiind restabilit, a putut utiliza telefonul personal, Vicepreședinții AFDPR, alături de membrii Comitetului Național de Conducere, îi roagă pe toți cei care i-au transmis urări de bine și de grabnică însănătoșire, precum și pe cei care l-au apelat și îl apelează telefonic, să-l sune numai dacă este neapărată nevoie, să fie succinți, să nu-l obosească sau să-l întristeze, pentru a permite recuperarea sa rapidă din punct de vedere medical, dar și pentru a permite membrilor familiei și prietenilor, celor mai apropiate persoane de domnia sa, să-l contacteze, să-l îngrijească și să-l ocrotească. Mai degrabă, pentru că suntem foarte mulți cei care îi suntem alături, să ne rugăm în continuare pentru sănătatea și recuperarea cât mai grabnică a acestui mare și de neînlocuit român!

Comitetul Național de Conducere

Centrala AFDPR

 

ASOCIAŢIA  FOŞTILOR  DEŢINUŢI  POLITICI

ŞI VICTIME ALE DICTATURII

DIN  ROMÂNIA

A.F.D.P.R.

ASSOCIATION  DES  ANCIENS  DETENUS  POLITIQUES  DE  ROUMANIE

FORMER  ROMANIAN  POLITICAL  PRISONERS  ASSOCIATION

Str. Mântuleasa nr. 10, 030554, Bucureşti, sector 3, ROMÂNIA, tel./ fax. 021-317.23.17

 

Să ne rugăm pentru sănătatea domnului Octav Bjoza, un simbol al rezistenței anticomuniste și reprezentat al tuturor eroilor și martirilor anticomuniști, morți sau vii!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.