Iurie Reniță șterge pe jos cu rusofilul Stoianoglo: misiunea lui este să-i protejeze pe infractorii Dodon și Platon! Acțiunile lui Stoianoglo se sincronizează perfect cu cele ale PSRM și Platon


Iurie Reniță șterge pe jos cu rusofilul Stoianoglo: misiunea lui este să-i protejeze pe infractorii Dodon și Platon! Acțiunile lui Stoianoglo se sincronizează perfect cu cele ale PSRM și Platon

Fostul deputat Iurie Reniță (ex-ambasador al Basarabiei la București) atrage atenția, pe Facebook, că acțiunile rusofilului Alexandr Stoianoglo sunt într-o sincronizare perfectă cu cele ale PSRM și ale infractorului internațional Veaceslav Platon. 

Iurie Reniță avertizează că Stoianoglo îi va proteja până-n pânzele albe pe infractorii Dodon și Platon, oferirea acestei ocrotiri reprezentând motivul pentru care găgăuzul rusofil a fost parașutat în funcția de procuror general al R.Moldova. 

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Iurie Reniță: 

”Sincronizare perfectă în acțiuni! 

Se confirmă ceea ce am spus răspicat de foarte multe ori, fapt recunoscut și de fostul coleg parlamentar Alexandru Slusari: Stoianoglo îl va proteja cu orice preț pe Dodon și pe Platon și niciodată nu va demara acțiuni de investigare împotriva lor, mai ales în dosarele ‹Bahamas›, ‹Kuliok› sau ‹Laundromat›. 

Recentele acțiuni ale procurorului general Alexandr Stoianoglo sunt într-o sincronizare perfectă cu cele ale PSRM și Platon. 

Oare e întâmplătoare această armonie comună în gândire și acțiuni? 

Noile modificări la legea procuraturii trebuie puse deja în aplicare, altfel decredibilizarea procuraturii generale va fi totală. La treabă, nu la declarații politice!

P.S. Aș avea o nouă solicitare către ANI: careva noi evoluții in dosarul ‹Bahamas› cu cei 7 fruntași socialiști?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.