De ce Cîțu chiar e Superman?


De ce Cîțu chiar e Superman?

Se tot face mișto în ultima vreme de postarea premierului Cîțu cu Superman. Și totuși omul lui de la comunicare chiar are dreptate să-l compare pe Florin cu Christopher Reeve și legendarul Kriptonian. Ba, dacă aș fi cusurgiu, aș spune că nu a mers destul de departe.                                      

Cum să îi cartești puterea? A luat la mână, cu un "trăgaci" ieftin, dezastrul provocat de Lex cel iubitor de aventură și adaugă și gașca lui de supra-oameni aflați deasupra legilor economiei și a curbat acele legi suficient cât să revină la făgașul lor normal, la o revenire ce arată ca o serie de "W" să arate azi ca un "V" cu laturile aproape similar de drepte, aproape isoscelian, depășind prin asta orice așteptare sau capacitate umană.                                                                            

A luat sistemul de sănătate și l-a curățat așa cum numai inchizitorii atotputernici ar mai fi putut-o face, prin tehnica aborigenă a incendierii controlate (ulterior, e drept), astfel încât acum spitalele sunt un lux la care orice cotizant la sistemul public de sănătate visează. Acces vor avea după finalul pandemiei și dispariția tulpinii "A-omega".

Și cea mai de seamă realizare a lui, demnă doar de Superman-ul copilăriei noastre, e că a reușit să dea cumva timpul înapoi, aducând puterea de cumpărare a românilor la valorile fabuloase ale lui 2011.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.