VIDEO Reflexele de milițian nu încetează niciodată: Pavel Abraham l-a agresat fizic pe revoluționarul Marian Ceaușescu


VIDEO Reflexele de milițian nu încetează niciodată: Pavel Abraham l-a agresat fizic pe revoluționarul Marian Ceaușescu

Fostul șef al Poliției Române, l-am numit milițianul Pavel Abraham, invitat constant la cele mai insalubre trusturi de televiziune / presă în calitate de avocat, l-a lovit miercuri, 15 septembrie, pe revoluționarul Marian Ceaușescu, în fața Curții de Apel București. 

Revoluționarul Marian Ceaușescu l-a acuzat pe Abraham că a făcut parte din aparatul de represiune din Decembrie 1989, atrăgând totodată atenția că sistemul de justiție din România, precum în cazul tuturor dosarelor istorice, nu și-a făcut datoria de a stabili adevărul juridic în legătură cu cei care au comis respectivele crime. 

"Pavel Abraham, acest criminal din 1989, nu a fost chemat niciodată să fie audiat pentru implicarea lui în evenimentele din 21 Decembrie 1989, la prima Mineriadă din 28-29 ianuarie, la a 2-a Mineriadă din 18-19 februarie 90, la protestele anti-FSN și anti-Iliescu, dar și pentru crimele, bătăile, arestările din 13-15 iunie 1990", a precizat Marian Ceaușescu. 

Mai mult decât atât, Marian Ceaușescu a relatat pentru Podul.ro, dar și pe parcursul live-ului din fața Curții de Apel București, că în data de 15 iunie 1990 a fost arestat și dus de la Secția 1 de Poliție la Şcoala Militară Superioară de Ofiţeri a Ministerului de Interne, unde a fost agresat de adjunctul acestei unități de învățământ din cadrul MAI din timpul Mineriadei, Pavel Abraham.

Confruntat de revoluționar prin aceste acuzații grave, Pavel Abraham și-a dat arama de milițian pe față, sărind la bătaie. Inițial, Pavel Abraham a dat peste telefonul cu care Marian Ceaușescu făcea live-ul de la fața locului, pentru ca ulterior să-l lovească peste față, conform relatării revoluționarului, dar și potrivit video-ului pe care-l vom prezenta în cele ce urmează. 

Vedeți agresiunea comisă de Pavel Abraham de la începutul video-ului: 


Vedeți video 2:


Pavel Abraham a mai fost protagonistul unei scene similare în august 2019. La ieșirea din sediul televiziunii B1, Pavel Abraham a fost întâmpinat de protestatarul și revoluționarul Marian Ceaușescu cu o serie de mesaje de nemulțumire:

"Țineți minte când ați fost împotriva Revoluției? Ați fost parte dintr-un sistem bolnav. Comunistule! Ai fost un milițian!", a zis Ceaușescu.

"Câți bani îți dă mă Ghiță ca să-l pupi în c*r?", a mai adăugat protestatarul Marian Ceaușescu.  

"Ce moralitate ai tu băi comunistule, milițianule care ai tras în noi?", a mai zis protestatarul înainte ca Pavel Abraham să plece cu automobilul de lux din zonă. 

Deranjat de cele spuse de revoluționar, milițianul Pavel Abraham a fost pe punctul de a-l lovi, stăpânindu-și cu greu agresivitatea. 

Vedeți video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.