VIDEO "Fluturăm o alternativă". Fondatorul AUR NU a negat orientarea pro-Rusia a propunerii de premier Călin Georgescu. Lulea, "mitraliat" de Ioana Constantin într-o emisiune


VIDEO "Fluturăm o alternativă". Fondatorul AUR NU a negat orientarea pro-Rusia a propunerii de premier Călin Georgescu. Lulea, "mitraliat" de Ioana Constantin într-o emisiune

Fostul secretar adjunct al PMP, Ioana Constantin, l-a întrebat luni pe fondatorul AUR, Marius Dorin Lulea, într-o emisiune la Realitatea PLUS, de ce au propus auriștii la consultările de la Palatul Cotroceni un candidat pentru funcția de premier ale cărui orientări pro-Kremlin sunt de notorietate, ne referim la Călin Georgescu. Ca răspuns, fondatorul AUR nu a negat orientările pro-Kremlin ale lui Călin Georgescu, adăugând că e "o alternativă la ce este în momentul de față".

Ioana Constantin: De ce l-ați propus pe domnul Georgescu (pentru funcția de premier - n.red.)? România are nevoie de un premier pro-Rusia? Tot timpul îl fluturați pe Georgescu, un mare fan al lui Putin. E foarte interesant. 

Marius Dorin Lulea: Fluturăm o alternativă la ce este în momentul de față. 

Ioana Constantin: Pro-Rusia. Într-un stat pro-european și pro-NATO noi avem o propunere pro-Rusia. 

"Am întrebat ieri un lider - fondator AUR de ce propun ei un premier pro - Rusia, admirator al lui Putin, pe Călin Georgescu? Dl Lulea nici măcar nu m-a contrazis că Dl Georgescu e un mare admirator al Rusiei. Ca să știm de unde bate vântul ăsta rece aurit", a scris ulterior Ioana Constantin pe Facebook. 

Vedeți video: 


Cu acest prilej, amintim că, potrivit dezvăluirilor G4media, fondatorul AUR Marius Dorin Lulea a asigurat serviciile de proiectare la renovarea celei mai valoroase clădiri a Kremlinului din București. 

În acest context, Podul atrăgea atenția că impozantul imobil din Piața Charles de Gaulle a fost, încă de la sfârșitul anilor ꞌ40, sediul principal al NKVD din România. De altfel, NKVD deținea o puzderie de case conspirative și de anchetă în Bucureștiul acelor ani. De exemplu, actualul sediu al Institutului Național pentru studiul Totalitarismului (o vilă superbă de pe Str. Arghitect Grigore Cerchez nr. 16, gard în gard cu TVR, odinioară minister al adevărului) a fost locația unde aveau să fie torturați și zdrobiți, uneori până la moarte, anticomuniștii arestați în ”Lotul parașutiștilor”. 

Vila NKVD din Piața Charles de Gaulle are, desigur, celule la subsol, fiindcă acolo au fost anchetați și călcați în picioare numeroși ”dușmani ai poporului” și ai Moscovei, adică eroi anticomuniști, să ne-nțelegem. 

Podul.ro a discutat cu unul dintre muncitorii care au participat la renovare, acesta relatându-ne un aspect cel puțin interesant: din pereții clădirii, personalul firmei care s-a ocupat de reabilitare a scos atât de multe microfoane încât au fost umplute două găleți. Până și muncitorul cu care am discutat are dubii că au reușit să le scoată pe toate din pereți. El ne-a confirmat și existența celulelor din subsolul clădirii, bolgii ale chinului și ale morții care încă mai poartă pe pereți urmele lanțurilor. 

De asemenea, Podul.ro a mai aflat un amănunt foarte interesant, confirmat de o persoană care a văzut actul de proprietate al acestei clădiri impresionante, care, repetăm, este una dintre cele mai scumpe din România, având în vedere că se află într-o zonă zero a Capitalei și chiar la intrarea în Primăverii, atât de iubită de nomenklaturiști și de satrapii Securității genocidare. Concret, potrivit surselor noastre, pe actul de proprietate scrie negru pe alb că imobilul îi aparține lui Vladimir Vladimirovici Putin. Asta pentru că, ne-a explicat sursa citată, legea rusească prevede că toate sediile ambasadelor Kremlinului din lume cât și toate clădirile/terenurile aferente acestora aparțin președinției Federației Ruse, unde s-a înșurubat kaghebistul de carieră Vladimir Putin. Cu alte cuvinte, Lulea a avut un mare aport în renovarea palatului lui Putin din București. 

”Semnătura mea de inginer și specialist se află pe obiective militare naționale sau NATO, ale Ministerului de Interne, spitale, clădiri publice”, s-a justificat Lulea, citat de G4media. (citiți AICI articolul complet) 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.