DOCUMENTE Vasile Bolea s-a speriat de spectrul PUȘCĂRIEI, după redeschiderea dosarului ”Bahamas”. Acuzațiile lui Iurie Reniță. Furculiță, Burduja și Odnostalco, invitați la ANI și Procuratura Generală


DOCUMENTE Vasile Bolea s-a speriat de spectrul PUȘCĂRIEI, după redeschiderea dosarului ”Bahamas”. Acuzațiile lui Iurie Reniță.  Furculiță, Burduja și Odnostalco, invitați la ANI și Procuratura Generală

După anunțul Procuraturii Generale privind redeschiderea faimoaselor dosare ”Bahamas” și ”Kuliok”, pe rusofilul socialist și românofob Vasile Bolea l-a cuprins spaima, întrucât e parte a spălării de bani rusești în Bahamas, și s-a apucat să scrie din nou, panicat nevoie mare, la Consiliul Superior al Procurorilor (CSP).

Fostul deputat și ambasador Iurie Reniță îl îndeamnă pe Bolea să dea cu subsemnatul la ANI și la Procuratura Generală, alături de alte căpetenii ale organizației infracționale PSRM, printre care, în frunte, ar trebui să se numere Corneliu Furculiță, Pentru Burduja și Vladimir Odnostalco, locotenenții penalului Igor Dodon

De asemenea, Iurie Reniță repune pe tapet documentele ce confirmă implicarea lui Vasile Bolea în spălarea de bani rusești din Bahamas. Vă prezentăm acuzațiile diplomatului de carieră: 

”‹Marele justițiar› socialist își imortalizează, mai nou, semnătura pe un document adresat Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). Foarte bine, e dreptul fiecăruia să o facă când consideră că nu se face justiție, iar cei care nu respectă Legea, trebuie, neapărat, pedepsiți. Doar că în cazul ‹Iuristului› psrm-ist Vasile Bolea adevărata valoare a semnăturii în adresa CSP comportă o semnificație absolut diferită – frica de a fi tras la răspundere penală. 

Exemplific: Procuratura Generală (PG) a anunțat, ieri, că va relua investigațiile în cazurile faimoaselor dosare ‹Bahamas› și ‹Kuliok›, pe care le-am făcut publice cu 2 ani în urmă și pe care, intenționat, le-a obstrucționat suspendatul procuror general Alexandr Stoianoglo. Acesta-i adevăratul motiv al semnăturii lui Vasile Bolea!

Deoarece ‹justițiarul› socialist Vasile Bolea are o predilecție aparte pentru semnăturile sale, i le prezentăm atât lui, cât și cetățenilor noștri, și pe cele puse pe documentele, care confirmă implicarea lui personală în operațiunea de spălare a banilor rusești prin Bahamas. 

Ce are să ne spună Autoritatea Națională pentru Integritate (ANI) și Procuratura Generală (PG): coincide semnătura lui Vasile Bolea de pe sesizarea în adresa CSP cu semnăturile sale de pe documentele originale de primire a banilor în afacerea rusească ‹Bahamas› (rog să confruntați anexele de mai jos)? 

Pe când o nouă semnătură, Vasile Bolea, poate la ANI și la PG? Apropo, aceleași semnături la ANI și PG să le pună și alți parlamentari bahamiști – Corneliu Furculiță, Pentru Burduja și Vladimir Odnostalco”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.