Rapperul și actorul Ice Cube renunță să joace într-un film și la onorariul uriaș de 9 MILIOANE de dolari pentru că NU vrea să se vaccineze


  • ACP
  • Oct 30, 2021 21:24
  • 3418
Rapperul și actorul Ice Cube renunță să joace într-un film și la onorariul uriaș de 9 MILIOANE de dolari pentru că NU vrea să se vaccineze

Pe fondul ofensivei din ce în ce mai dure a administrațiilor democrate din orașele și statele americane, care vor să impună vaccinarea obligatorie pentru toți angajații la stat ori din Sănătate, împotriva celor care refuză să fie vaccinați pentru Covid-19, presa americană a anunțat unul dintre cele mai scumpe refuzuri de vaccinare din afara sistemului de stat. 

Dacă polițiștii, pompierii, gardienii din închisori și agenții care păzesc aeroporturile, alături de medici, asistente si infirmiere, sunt amenințați cu suspendarea ori concedierea în cazul în care refuză vaccinarea, rapperul și actorul american Ice Cube a renunțat singur la rolul din comedia companiei Sony, ”Oh, Hell No”, în care ar fi trebuit să îl aibă partener pe Jack Black și regizor pe Kitao Sakurai, care s-a aflat și în spatele comediei de succes ”Bad Trip” a companiei Netflix, după ce a refuzat cererea producătorilor de a se vaccina împotriva Covid-19. Ice Cube și Jack Black s-au asociat pentru proiect din luna iunie, „Oh, Hell No” urmând să fie filmat în această iarnă în Hawaii, dar producătorii au cerut ca toată distribuția filmului să fie vaccinată, ceea ce l-a făcut pe Ice Cube să plece chiar cu o zi înainte a primi o tranșă de 9 milioane de dolari pentru rol. 

Ice Cube nu este vreun negaționist al existenței noului coronavirus, actorul fiind unul dintre cei care au promovat purtarea măștilor de la începutul pandemiei, numărându-se cei care au donat ori au făcut apel pentru strângerea de fonduri necesare spitalelor americane. 

În aprilie 2020 el a făcut publicitate tricourilor inscripționate cu textul „Check Yo Self Before You Wreck Yo Self”, care înfățișau actorul purtând mască medicală, pentru a aduna venituri în beneficiul lucrătorilor din domeniul sănătății din prima linie, iar în august, Colegiul Bacone din Oklahoma a mulțumit vedetei pentru donația de mii de măști medicale. 

Vaccinarea întregilor distribuții ale filmelor și a echipelor de la Hollywood a devenit o problemă pentru mai multe proiecte cinematografice, chiar dacă majoritatea actorilor și echipelor de tehnicieni păreau să sprijine necondiționat campaniile administrației Partidului Democrat american. 

Publicația „The Hollywood Reporter” relatează că un acord între bresle și studiouri, dezvăluit în iulie, prevede că producătorii de film au opțiunea „de a implementa politici obligatorii de vaccinare pentru distribuții și echipajul din Zona A, unde distribuția și echipa lucrează în strânsă apropiere” – sursa AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.