Apelul unui deputat USR către Bolojan: "Să nu permită refacerea USL!"


Apelul unui deputat USR către Bolojan: "Să nu permită refacerea USL!"

În contextul în care BEx al PNL a flexibilizat luni mandatul formațiunii politice, existând acum posibilitatea inclusiv de a se concretiza o guvernare alături de PSD, pesediștii urmând a participa cel puțin cu miniștri în componența Executivului, deputatul USR Silviu Dehelean a lansat un apel către unul dintre liberalii cu influență, recunoscut pentru performanța în administrație, ne referim la președintele Consiliului Județean Bihor Ilie Bolojan, de a nu permite refacerea USL. 

"Fac un apel la Ilie Bolojan, un om de dreapta și un om cu influență în PNL să nu permită refacerea USL care ar face imens de mult rău țării, județului și Partidului Național Liberal.  

Este momentul ca dl Bolojan să-și spună clar și răspicat părerea - care este calea pentru PNL. Eu nu cred că o alianță a PNL cu stânga naționalistă care ne îndepărtează de Europa este bună pentru România și este ceea ce-și doresc alegătorii PNL și românii. Vor fi 3 ani pierduți pentru România dacă USL 2 va rezista atât la guvernare.  

În 2024 toate alegerile vor fi în același an și se va decide direcția României pentru următorul deceniu, iar PNL, forțele reformatoare din acest partid, trebuie să dea, împreună cu USR, această direcție. În caz contrar, România riscă să se prăbușească în întunericul pe care Rusia încearcă să-l readucă în fostul ei spațiu de influență.  

USR reafirmă că este gata să pună umărul la guvernare, pe baza aceluiași program de reforme, în economie, în justiție, în domeniul pensiilor speciale.

Alegerea pentru 2024 se face azi", scris Dehelean pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.