VIDEO În urma discuțiilor cu USR, Cîțu NU a renunțat la visurile de premier. Semnalul perpetuării crizei politice


VIDEO În urma discuțiilor cu USR, Cîțu NU a renunțat la visurile de premier. Semnalul perpetuării crizei politice

Conform surselor g4media, delegația PNL care a participat miercuri la discuțiile cu USR l-a propus pentru funcția de premier pe Florin Cîțu, variantă respinsă ferm de useriști. Pe de altă parte, în cadrul declarației de presă pe care a susținut-o în urma discuțiilor purtate cu USR, Florin Cîțu s-a dat de gol, neexcluzând ca PNL să-l propună din nou pentru funcția de premier, ceea ce ar perpetua criza guvernamentală. Mai mult decât atât, președintele PNL a ținut să le amintească celor de la USR în legătură cu o concesie pe care a făcut-o partidul său. 

Reporter: Vorbiți despre această refacere a coaliției de guvernare. USR a anunțat în nenumărate rânduri că nu va accepta o coaliție cu dvs. premier. În acest moment este exclus să fiți numit? 

Florin Cîțu: PNL a anunțat de foarte multe ori și am luat o decizie în BEx că nu vom guverna cu cei care au semnat o moțiune cu AUR și au dat jos Guvernul PNL. Am flexibilizat acest mandat. Suntem astăzi aici, da?

Vedeți video de la 4:45: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.