Președinta AD, verdict sumbru pentru PNL: "Va coborî sub pragul de 5%! Singurul care mai are capul pe umeri e același Ludovic Orban!"


Președinta AD, verdict sumbru pentru PNL: "Va coborî sub pragul de 5%! Singurul care mai are capul pe umeri e același Ludovic Orban!"

Președinta formațiunii politice Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, a atras atenția că electoratul PNL a iertat USL 1, însă constituirea USL 2 va fi sancționată aspru, iar astfel PNL va coborî "sub pragul de 5%", ceea ce nu-i va mai permite accederea în Parlament după următoarele alegeri. Totodată, Adela Mîrza a punctat faptul că singurul care mai are capul pe umeri este fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, care s-a opus și se opune vehement unei guvernări USL. 

"URZEALA TRONURILOR (USL 2)

Urmașii Brătienilor au decis: vor un guvern de coaliție și merg la negocieri cu urmașii comuniștilor!

După experiența jalnică USL 1 (Ponta & Antonescu), această mezalianță (USL 2), la fel de toxică, la fel de inadecvată, va coborî PNL-ul sub pragul de 5%. Va dispărea singurul partid liberal românesc de după 89.  

Din păcate, liberalii nu au învățat nimic din prima experiență nefericită. Electoratul său a iertat o dată rătăcirea vremelnică a unor lideri liberali. I-a taxat dur și atunci. Însă acum nu va avea milă față de #echipacîștigătoare (a se citi demolatoare) a lui Cîțu & Co.  

Este incredibil cu câtă nonșalanță și iresponsabilitate guvernează acest partid o echipă venită relativ recent în PNL, formată din câțiva exaltați cu pretenții de politicieni. Își bat joc de toata istoria grea a  PNL-ului și de visul Brătienilor.

Singurul care mai are capul pe umeri (ca și în cazul USL 1) este același Ludovic Orban. Înconjurat de câțiva oameni lucizi, care mai au totuși coloană vertebrală, „marele învins” al Congresului Liberal, (orchestrat mizerabil de Iohannis și Cîțu), Ludovic Orban rămâne ferm să se lupte cu dragonul USL 2 care va pârjoli totul începând cu PNL și terminând cu România.

Valar Morghulis! Valar Dohaeris!", a scris Adela Mîrza pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.