Scriitorul Cristian Bădiliță îl demolează pe Iohannis: O nulitate mizerabilă care a îngropat dosarele Revoluției și Mineriadei devenind complice la mușamalizarea crimelor lui Ion Iliescu. Secăturile ”civilizate” ale lui Iohannis, mai dezgustătoare decât analfabeții lui Iliescu


Scriitorul Cristian Bădiliță îl demolează pe Iohannis: O nulitate mizerabilă care a îngropat dosarele Revoluției și Mineriadei devenind complice la mușamalizarea crimelor lui Ion Iliescu. Secăturile ”civilizate” ale lui Iohannis, mai  dezgustătoare decât analfabeții lui Iliescu

Klaus Iohannis este o nulitate de proporții, punctează scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță, pe Facebook, explicând că șeful statului a îngropat, în 7 ani, dosarele Revoluției și Mineriadei, prin această indolență devenind complice la mușamalizarea crimelor săvârșite de nomenklaturistul Ion Iliescu și gașca sa. 

Tot Iohannis desăvârșește distrugerea PNL, începută de Băsescu, impunând o guvernare cu PSD, ”partidul nesimțirii, incompetenței și hoției”, ceea ce e un act mizerabil, atrage atenția scriitorul, care se declară mai dezgustat de secăturile ”civilizate” ale lui Iohannis decât de analfabeții lui Iliescu. 

Iohannis e de o incultură crasă și a promovat doar nulități scabroase, după chipul și asemănarea sa, în toate funcțiile unde își poate înșuruba argații – instituțiile sunt conduse numai de ”iohănnei”, atrage atenția Cristian Bădiliță.  

”Iohannis nu a realizat NIMIC în 7 ani de zile pentru proștii care l-au votat sau care doar l-au suportat. A divizat și s-a relaxat”, explică scriitorul.

Vă prezentăm în integralitate comentariile domnului Cristian Bădiliță: 

”Factura nesimțirii verticale. După alegerea noului zero în funcția de președinte al republicii nelegitime (decembrie 2014) am reacționat pe Facebook spunînd cîte parale face insul (se vedea perfect și cu ochiul liber). Imediat am primit o mulțime de injurii de la votanții săi: ‹intelectuali›, ‹studenți›, capete ‹luminate›. Analfabeții lui iliescu nu m-au dezgustat cum m-au dezgustat secăturile ‹civilizate› ale lui băsescu și iohannis. Iată bilanțul celui din urmă:

1) În 7 ani a îngropat definitiv procesele Revoluției și Mineriadei. Prin inacțiune/ indolență a devenit complice la mușamalizarea crimelor cumplite ale lui iliescu et comp.

2) A desăvîrșit distrugerea PNL, începută de băsescu. Să te aliezi în 2021 cu partidul nesimțirii, incompetenței și hoției nu e descalificant, e mizerabil.

3) A promovat doar nulități la conducerea PNL. A sabotat, în stilul cel mai comunist cu putință, singurul partid european din România, USR.

4) De o incultură crasă a ignorat și ignoră orice înseamnă valoare și competență la nivel intelectual. Instituțiile sînt conduse numai de iohănnei.

5) Nu a realizat NIMIC în 7 ani de zile pentru proștii care l-au votat sau care doar l-au suportat. A divizat și s-a relaxat. 

Iohannis se alătură galeriei de belferi comuniști post 1947: Dej, Ceaușescu, Iliescu, Băsescu. De fapt, aici a fost de la bun/rău început. Nu se vedea clar? Am scris și repet: una e să te aliezi cu PSD pentru a scăpa de nocivul securist băsescu și cu totul alta să te aliezi cu PSD pentru a ‹scăpa› de singurul partid european, civilizat, realmente necomunist, USR. 

PS Unde sînt zecile de mii de manifestanți antiPSD de acum 5-6 ani? Fac exerciții de amnezie estetică? Li s-au descărcat bateriile patriotice?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.