VIDEO. Scene monstruoase la Realitatea Plus: uselistul Pavel Popescu și moderatorul isteric Laurențiu Botin cântând împreună „Moș Crăciun cu plete dalbe”. Cei doi au fost bruiați de pesedistul Radu Cristescu, fost băsist, care a urlat că nu au fost mărite alocațiile pentru copii. Singura emoționată de colindul PNL a fost Alexandra Păcuraru, fiica patronului


VIDEO. Scene monstruoase la Realitatea Plus: uselistul Pavel Popescu și moderatorul isteric Laurențiu Botin cântând împreună „Moș Crăciun cu plete dalbe”. Cei doi au fost bruiați de pesedistul Radu Cristescu, fost băsist, care a urlat că nu au fost mărite alocațiile pentru copii. Singura emoționată de colindul PNL a fost Alexandra Păcuraru, fiica patronului

Liberalul Pavel Popescu – demagog, oportunist ridicol care, înainte de a-l susține frenetic pe Florin Cîțu la președinția PNL, se poza din toate unghiurile alături de Ludovic Orban și singurul lider de filială din București (PNL Sector 4) care a votat pentru colaborarea cu PSD în vederea formării Guvernului - a cântat „Moș Crăciun” la Realitatea Plus, miercuri seară, în emisiunea lui Laurențiu Botin, un moderator slobod la gură, vehement, cu dese accese de furie, care se exprimă mai indecent ca scuipătorii de semințe de pe stadioane. 

Sceneta de Crăciun este grotescă în plină tragedie sanitară și criză politică, lui Popescu alăturându-i-se la un moment dat, la colindat, și moderatorul Botin. Iar, în vreme ce Alexandra Păcuraru, fiica patronului controversat al postului tv, încuraja glăsciorul emoționat și firav al liberalului Popescu, deputatul PSD Radu Cristescu, fost antipesedist virulent, urla pe fundal că este ipocrit ce face penelistul, atâta timp cât partidul acestuia nu a fost de acord să mărească alocațiile pentru copii. Fost apropiat al lui Traian Băsescu „Petrov” și susținător înfocat al Elenei Udrea, Radu Cristescu s-a ales deputat, în decembrie 2020, pe listele PSD Satu Mare. Singurele venituri declarate de Radu Cristescu pentru tot anul 2020 au fost de 1.462 de lei, bani încasați de la o firmă, dar cu care a putut totuși să întrețină casa de vacanță pe care o are pe „undeva” prin America Centrală. 

Pavel Popescu: „De la vârsta de opt ani am fost în fiecare an, cu excepția ultimilor doi ani de pandemie, în fiecare an, absolut în fiecare an, am fost cu colindul în spitalele din România, în special în cel de la Timișoara. Avem un grup de la biserică cu care mergem și e cel mai frumos mod de a începe Ajunul. Din păcate, din cauza pandemiei, nu am fost în ultimii doi ani (de fapt, restricții au fost doar anul trecut, n.red.)”. 

Laurențiu Botin: „Pavel, am și eu o rugăminte...facem premieră națională și galactică. Cântă-mi și mie un colind drag ție” 

Pavel Popescu: „n-aș vrea să cânt aici...o să cânt ce i-am cântat fetiței mele aseară...Moș Crăciun...că e mică...”.

VIDEO AICI de la minutul 1:00 aproximativ. 

Radu Cristescu: „Alo, alo, domnul deputat plângăcios, le-ați tăiat alocațiile, n-ați mărit alocațiile. Și dacă ați fost cu colindul de la opt ani, asta nu se spune, domn deputat.... Fariseism... ați fost pe nu știu unde și ați cântat nu știu ce... Ați tăiat alocațiile! De ce n-ați votat ca alocațiile să fie dublate?!”.

Pavel Popescu: „Mă gândeam de acel sentiment pe care l-am trăit de la vârsta de opt ani până acum recent înainte de pandemie în Spitalul Județean din Timișoara. E o chestie verificabilă dacă mergeți... Toate asistentele și toți doctorii ne așteptau în fiecare an acolo. Și am mers cu un grup de 40-50 de persoane... Îmi aduc aminte de acel sentiment și aș vrea să merg și anul ăsta. Cel mai frumos e să simți cu adevărat ce simt cei care sunt în suferință ca să poți să te apropii mai mult de Dumnezeu”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.