Un primar PNL prevestește apusul politic pentru Cîțu: "Vom avea un nou congres!"


Un primar PNL prevestește apusul politic pentru Cîțu: "Vom avea un nou congres!"

Primarul PNL al comunei Spermezeu din județul Bistrița-Năsăud, Sorin Hognogi, a precizat, într-o postare pe Facebook, că, în opinia lui, formațiunea politică va avea în câteva luni un Congres extraordinar în urma căruia Florin Cîțu va fi dat jos de pe scaunul de președinte, asta deși abia a fost ales în respectiva funcție, mai precis pe 25 septembrie. 

"PNL ÎNCOTRO?

În maxim 6 luni vom avea un nou congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!

Actualul președinte nu este lider, nu are experiență politică, nu știe să negocieze și uită prea repede ce promite, tocmai de aceea în primăvară zic eu că vom avea alegeri.

Până atunci am o mare rugăminte domnule președinte Florin Cîțu, mergeți cât mai rar pe la Cotroceni că altfel nu prindeți primăvara ca președinte PNL!", a precizat Hognogi, aflat de 12 ani în funcția de primar.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.