VIDEO. Violeta Alexandru a șters cu PNL pe jos, de la tribuna Parlamentului: „Mă uitam la Florin Roman cum îl aplaudă pe Marcel Ciolacu. Această imagine îmi va rămâne pe retină” / „Am stat în Piață în frig împotriva lui Sorin Grindeanu, iar acum PNL îl acceptă în guvern”


VIDEO. Violeta Alexandru a șters cu PNL pe jos, de la tribuna Parlamentului: „Mă uitam la Florin Roman cum îl aplaudă pe Marcel Ciolacu. Această imagine îmi va rămâne pe retină” / „Am stat în Piață în frig împotriva lui Sorin Grindeanu, iar acum PNL îl acceptă în guvern”

Deputata Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii din partea PNL, partid din care și-a dat recent demisia, și-a criticat dur foștii colegi liberali de la tribuna Parlamentului, unde are loc votul de învestitură a guvernului PSD - PNL - UDMR, condus de Nicolae Ciucă (Klaus Iohannis). Politiciana a mai spus că imaginea cu Florin Roman aplaudând discursul lui Marcel Ciolacu - discurs împănat cu multe vorbe grele la adresa guvernului condus de Florin Cîțu pe care l-a acuzat direct că a mințit în legătură cu terminarea pandemiei - este insuportabilă. 

„Ați mințit electoratul, a fost o minciună! Să știți că nu toți suntem doar după bani, nu toți suntem la fel. Electoratul liberal știe că cel mai important este cuvântul și atunci când te uiți în ochii lui și îi ceri votul este important să-ți respecți cuvântul! Ați mințit dragi colegi de la PNL, i-ați trădat pe români!

Mă uitam la Florin Roman cum îl aplaudă pe Marcel Ciolacu. Această imagine îmi va rămâne pe retină. Le spuneam colegilor de la PNL dacă le place cum vorbește Marcel Ciolacu despre ceea ce va face PSD.

Am stat în Piață în frig împotriva lui Sorin Grindeanu, iar acum PNL îl acceptă în Guvern. O băgați în Guvern pe Gabriela Firea, cea care îi spunea președintelui Klaus Iohannis că nu este un om complet pentru că nu are copii. A intrat în Guvern chiar la Ministerul Familiei, ce ironie!”, a tunat Violeta Alexandru.

Deputata și-a completat discursul din Parlament și cu o postare pe Facebook în aceeași notă: „Peste un sfert de oră a vorbit Ciolacu de la tribuna Parlamentului. Fiecare propoziție începe cu PSD face, PSD rezolvă, PSD are grijă de oameni, PSD este partenerul mediului de afaceri. Nici de mințit nu o să mintă (cu aluzie fără jenă la Florin Cîțu și la Președinte) că am depășit pandemia. PNLiștii stăteau cu capul în jos și cu ochii în telefon. Se dădeau ocupați. Groaznic”.


 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.