După sucombarea lui Dragoș Dumitriu, Moscova îl parașutează pe Bogdan Duca în conducerea Sputnik.md. Agentul FSB Iurie Roșca e șeful său direct. Conjurația rebuturilor


După sucombarea lui Dragoș Dumitriu, Moscova îl parașutează pe Bogdan Duca în conducerea Sputnik.md. Agentul FSB Iurie Roșca e șeful său direct. Conjurația rebuturilor

După recenta sucombare a lui Dragoș Dumitriu, căruia i-a cedat inima, Moscova parașutează un alt rebut notoriu în poziția de șef al așa-zisului departament ”românesc” al Sputnik.md. 

Alegerea va fi fost, oricum, mai mult decât previzibilă: Dragoș Dumitriu – până la moarte, cel mai scârbos propagandist putinist de limbă română – fiind succedat de următorul în ordinea scârbei: derbedeul Bogdan Duca. Care a fost întotdeauna acolo. 

E bine de știut că stăpânul direct al lui Duca de la Sputnik este chiar agentul FSB-ist Iurie Roșca, cel care a compromis ani de zile unionismul de dincolo de Prut pentru ca mai apoi să se oficializeze la vârful Sputnik, în timp ce alte nume din rețeaua sa sunt încă adânc înșurubate în televiziunile care pozează în ”proeuropene”, ”proromânești” și ”anticorupție”, dar și în alte instituții media. Amintim că agentul Iurie Roșca are interdicție să intre pe teritoriul României – detalii AICI

E bine de știut că unul dintre vechii propulsori ai rusofilului Bogdan Duca este la fel de rusofilul Victor Opaschi, dubiosul om bun la toate al nomenklaturistului Ion Iliescu. Amintim că acest Opaschi este cel mai longeviv sinecurist din Guvernul României, ceea ce reprezintă în sine o rușine de proporții – sluga ateului comunistoid Ion Iliescu se află de ani și ani de zile la conducerea Secretariatului de Stat pentru Culte, deși absolut nimic nu-l reprezintă pentru o astfel de demnitate. Mai mult, Bogdan Duca a fost secretarul lui Opaschi în cadrul instituției amintite. 

De ce a introdus Opaschi un evident om al Kremlinului într-o instituție guvernamentală, remunerându-l cu bani publici și ajutându-l să își facă relații la un astfel de nivel? Pentru că sunt plămădiți din aceeași cocă. 

Amintim că ”teologul” Bogdan Duca a prezentat vizita Papei Francisc la Antena 3 (detalii AICI). Tot în trustul Intact, colegă cu Mircea Badea, lucrează și văduva lui Dragoș Dumitriu (detalii AICI). 

De-a dreptul halucinant este că ani și ani de zile lui Bogdan Duca i s-a permis să apară la Trinitas TV, postul de televiziune al Patriarhiei Române, deși Patriarhul Daniel a fost informat în repetate rânduri, potrivit surselor Podul.ro, despre adevărata teapă a acestui individ sinonim cu infecția. Duca nu are absolut nimic în comun cu ortodoxismul, ci cu panslavismul care binecuvântează bombe și alte arme de distrugere în masă. 

Firește, Bogdan Duca s-a dovedit o predilectă prezență incultă și la Facultatea de Teologie de la Constanța a lui ÎPS Teodosie, fost turnător al Securității genocidare. A fost băgat pe la tot soiul de prelegeri/cursuri, pentru a primi și el niște bani în această fabrică de diplome a lui Teodosie (cunoscut pentru pozițiile rusofile), unde nicio instituție nu face vreun control, cât de mic – detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.