Cel mai grețos propagandist putinist halucinează din nou: Genocidarul Ceaușescu, un ”leu” care a construit România modernă?! Abjectul Dragoș Dumitriu


Cel mai grețos propagandist putinist halucinează din nou: Genocidarul Ceaușescu, un ”leu” care a construit România modernă?! Abjectul Dragoș Dumitriu

Lingăii lui Putin sunt și lingăii dictatorului comunist genocidar Nicolae Ceaușeascu. Ne-o demonstrează cu prisosință propagandiștii platformei de manipulare Sputnik.md, care obișnuiesc să-i dedice deseori cele mai scabroase osanale.

Printre aceste trompete îndopate cu ruble excelează numitul Dragoș Dumitriu, probabil cel mai grețos propagandist putinist vorbitor de limba română, prolific traseist politic, vechi om de casă al extremistului Vadim Tudor (în prezent sucombat) și al fostului turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun – mai multe detalii AICI.

Cu prilejul zilei de naștere a criminalului în masă Ceaușescu, rusofilul Dragoș Dumitriu s-a pretat să emită o nouă compunere preșcolară (prezentată drept ”editorial”) în care îl numește pe dictator ”leul României”, revărsând totodată cele mai toxice stereotipuri și minciuni despre epoca lui Ceaușescu, deși aceasta a fost una dintre cele mai îngrozitoare perioade din istoria României.

Preluând vechea propagandă comunistă, Dragoș Dumitriu minte fără pic de rușine că analfabetul genocidar Ceaușescu ar fi făcut ”peste 15 ani de pușcărie politică”, acest enunț neavând nici cea mai infimă legătură cu adevărul istoric. Potrivit aceluiași propagandist putinist, Ceaușescu ar fi, țineți-vă bine, arhitectul României moderne.

Mai mult, Dumitriu nu ezită să insulte în cea mai mizerabilă și mai mincinoasă formă victimele regimului comunist insistând că acestea ar fi trebuit să-i fie recunoscătoare dictatorului pentru faptul că i-ar fi ajutat pe foștii deținuți politic să se reintegreze social. În realitate, criminalul genocidar Gheorghe Gheorghiu-Dej a fost nevoit, la presiunea Americii și a Occidentului, să-i elibereze pe 99,9% dintre deținuții politic, în '64, cu prilejul celebrului decret, dar nici sub Dej, nici sub Ceaușescu foștii deținuți politic nu au fost niciodată susținuți pentru o reintegrare socială, iar detenția politică a continuat sub alte forme, la fel de hidoase și letale. De asemenea, foștii deținuți politic și familiile lor au rămas în continuare ”dușmani de clasă” și au fost marginalizați, hărțuiți și terorizați de Securitate până în decembrie '89, trăind la limita supraviețuirii, într-o ostracizare omniprezentă.

Primește pensie parlamentară specială: 7 salarii medii

Cel puțin șocant este că purulentul Dragoș Dumitriu – repetăm: propagandist putinist campion, de-a lungul ultimilor ani, la declarații flagrant anti-românești – este recompensat de statul român cu o deloc neglijabilă pensie specială de parlamentar echivalentă a șapte salarii minime, ceea ce – având în vedere activitățile și apucăturile personajului (cât și infecția zilnică pe care o propagă) – este de-a dreptul halucinant. Practic, Dumitriu ajunge să încaseze din pensie mai mulți bani decât câștiga în perioada mandatului de parlamentar. Și în tot acest timp bălăcărește România. Doar naivii ar putea crede că o face pe gratis, atât timp cât trudește pe plantația Moscovei, ale cărei buzunare sunt practic inepuizabile.

De la Vadim la turnătorul securist Dan ”Felix” Voiculescu

După ce a slujit cu obediență, ani de zile, la curtea extremistului comunistoid Vadim Tudor, fiind unul dintre aplaudacii și cărătorii de valize ai acestuia, traseistul Dragoș Dumitriu a dezertat din PRM, în 2007, pe când era deputat, și s-a înrolat în PC-ul coordonat de turnătorul securist Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș și patron al trustului Intact. În urma sucombării lui Vadim, Dumitriu și-a refăcut apariția în pestrițele medii PRM-iste și se ocupă, laolaltă cu Lidia Tudor, de portalul putinisto-dughinist romaniamare.info, unde a publicat deja două interviuri-fluviu cu ambasadorul Federației Ruse, controversatul Valeri Kuzmin, notoriu pentru actele și declarațiile sale anti-românești. Același portal a publicat un serial menit glorificării criminalei bolșevice Ana Pauker, implicată în abominabilul Experiment Pitești care a nimicit, programatic, elita studențimii românești. Pe de altă parte, turnătorul securist Dan Puric (promotor de bazaconii dughiniste) este prezentat drept marea soluție politică a unei viitoare Românii ultranaționaliste.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.