Incredibil! „Fătălăii” de la Daily Mail nu au auzit de Dana Budeanu, de „creațiile” ei vestimentare sau de celebrele sale teorii medicale. Îi fac „public shaming” cu o fotografie în care este surprinsă fără mască într-un celebru magazin londonez


Incredibil! „Fătălăii” de la Daily Mail nu au auzit de Dana Budeanu, de „creațiile” ei vestimentare sau de celebrele sale teorii medicale. Îi fac „public shaming” cu o fotografie în care este surprinsă fără mască într-un celebru magazin londonez

Cunoscuta fașionistă Dana Budeanu, croitoreasa preferată a senatoarei Gabriela Firea, a fost pozată recent, alături de alte 70 de persoane care nu purtau mască, în magazinul Selfridges, de pe Oxford Street, Londra.  

Imaginile au fost publicate de celebrul tabloid Daily Mail pentru că în ele apare și starul echipei de fotbal Leeds, jucătorul Kalvin Phillips, alături de presupusa iubită. Tabloidul atrage atenția că, în virtutea restricțiilor intrate în vigoare de marți dimineață pe fondul răspândirii variantei Omicron a noului coronavirus, purtarea măștii sanitare în mijloacele de transport în comun, magazine, bănci, saloane cosmetice etc este obligatorie, contravenienții riscând o amendă între 200 și 6400 de lire sterline.  

Publicația nu spune însă nicio vorbă despre Dana Budeanu, surprinsă pe niște scări rulante butonând telefonul. Explicația foto o prezintă drept o clientă oarecare a magazinului de lux.  

Dana Budeanu este una dintre cele mai virulente conspiraționiste din spațiul public, punând adesea la îndoială existența pandemiei sau susținând repetat că în Occident nu există restricții, iar cetățenii umblă ca înainte de pandemie, fără mască sau alte „constrângeri” sanitare.  

„Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă.  Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască“, spunea ea recent.  


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.