Un tânăr proaspăt vaccinat le-a cerut medicilor de la Spitalului Sfântul Pantelimon să-i extragă „cip-ul” din organism


Un tânăr proaspăt vaccinat le-a cerut medicilor de la Spitalului Sfântul Pantelimon să-i extragă „cip-ul” din organism

Teoriile conspiraționiste generate de prezenta pandemie îi zdruncină în asemenea măsură pe oameni încât aceștia ajung să le ceară medicilor sau să-i acuze de lucruri abracadabrante. Purtătoarea de cuvânt a Spitalului Sfântul Pantelimon din Capitală, Fiorella Mitoiu, a relatat recent despre o persoană tânără care s-a prezentat la camera de gardă a unității sanitare şi a cerut să-i fie scos vaccinul împotriva COVID-19 din corp. Aceasta fusese convinsă de familie să își facă vaccinul, dar ulterior s-a răzgândit.

Persoana care solicita „extragerea” vaccinului era convinsă că, odată cu acesta, i-a fost introdus și un cip în organism.

„Noi am fost cei care au tras lozul câștigător în această situație. Este vorba despre o persoană tânără, de la care ar trebui să avem anumite pretenții legate de o cultură, de un grad de civilizație şi educaţie. A venit la camera de gardă afirmând că a fost convinsă de familie să se vaccineze, dar nu mai dorește vaccinul, și că vrea să-i fie scos din corp. Dacă a ajuns la concluzia că acest vaccin este de fapt un cip și că este un lucru fizic ce poate fi scos pur și simplu, degeaba ne-am străduit să-i explicăm. Aparent a înțeles situația, dar cred că nu a plecat foarte convinsă”, a mai povestit Fiorella la România TV, unul din posturile care au întreținut și promovat constant teorii ale conspirației.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.